Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Στον εισαγγελέα οι τρεις άντρες που επιτέθηκαν στον δράστη της δολοφονίας της 69χρονης (βίντεο)


Στον εισαγγελέα Γιαννιτσών οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί ο πατέρας της 22χρονης που γλίτωσε από τα πυρά του 38χρονου με τραυματισμό στο χέρι, κατά το προχθεσινό τραγικό περιστατικό στην Κρύα Βρύση. Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στον Ανακριτή απ΄όπου και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο. 

Μαζί  με τον 48χρονο πατέρα περνούν το κατώφλι του εισαγγελέα και δύο φίλοι του  44 και 47 ετών. Όλοι τους  συνελήφθησαν καθώς λίγο μετά τη δολοφονία της 69χρονης, εντόπισαν τον δράστη και του επιτέθηκαν. Στην συνέχεια τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Ο 38χρονος δράστης ο οποίος μετά το έγκλημα επιχείρησε να αυτοπυροβοληθεί νοσηλεύεται φρουρούμενος στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Αρχικά ο 38χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Κρύα Βρύση το βράδυ της Τρίτης, μετά από καβγά έξω από το σπίτι της οικογένειας της 22χρονης με την οποία ήταν ερωτευμένος, επέστρεψε έξω από την οικία και άνοιξε πυρ με την καραμπίνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία η 69χρονη γιαγιά και να τραυματιστούν ο παππούς και η εγγονή. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.