Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας Κυπελλούχος ΕΚΑΣΚΕΜ - Κέρδισε 76-65 τον ΦΟ Αριδαίας (βίντεο)


Το Κύπελλο της ΕΚΑΣΚΕΜ κατέκτησε o ΓΑΣ Αλεξάνδρειας την Κυριακή το απόγευμα κερδίζοντας στον τελικό τον ΦΟ Αριδαίας στο κλειστό των Γιαννιτσών με 65-76.

Αν και οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες εμπόδισαν τις κινήσεις των παικτών, που προσπάθησαν να προσφέρουν ωραίο θέαμα, με τον ΦΟ Αριδαίας να είναι κυρίαρχος του αγώνα στο πρώτο μέρος, τα δεδομένα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΓΑΣ να ισορροπεί το παιχνίδι και τελικά να σηκώσει την κούπα. 
Οι φίλοι του ΦΟ Αριδαίας διαμαρτυρήθηκαν σε πολλά σημεία του αγώνα για τα σφυρίγματα των διαιτητών Ταρενίδη και Ελευθεριάδη.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 36-34, 49-50, 65-76

ΦΟ  Αριδαίας: (Βάτσης) Αμπάρης, Βασίλογλου, Μπίνος, Τοπαλίδης 13 (1), Περπερίδης 3 (1), Μπεγλόπουλος 13 (4), Αβραμίδης 6 (2), Κλιντσάρης 1, Μακρόπουλος 10, Στρέπκος 4, Τζάτζης 15.

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας: (Οκλαλιώτης) Πουρλιοτόπουλος 6 (1), Μπαλιάκας 5(1), Σιδηρόπουλος 11, Αβραμίδης 4, Γιοβανόπουλος, Παντοφλίδης 9 (1), Σιτσάνης 5, Παπαγερίδης 13(1), Μπίσκας 15 (1), Πρόιος, Καραγιάννης 8, Καρκάρας.

Στο μικρό τελικό οι Αετοί Βέροιας κέρδισαν την ΑΓΕ Πιερίας 63-56 και μαζί με τη νίκη και την τρίτη θέση του Final Four του κυπέλλου.

Δείτε εικόνες του τελικού μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:

foagasal
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.