Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο προς τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών


Η Διοίκηση και το Προσωπικό της Αιμοδοσίας αλλά και όλης της Νοσοκομειακής Μονάδας Γιαννιτσών, εκφράζει τις Θερμές του ευχαριστίες του προς το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών για τη δωρεά ενός ψυγείου συντήρησης ασκών αίματος για την Αιμοδοσία, αξίας περίπου 16.000,00€, στις 29.8.2018.

Η προσφορά αυτή θα βοηθήσει ώστε το ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό της Αιμοδοσίας να έχει πρόσβαση σε ακόμη πιο σύγχρονο και άρτιο εξοπλισμό, ενώ συμβάλλει στη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και της ποιότητας της Αιμοδοσίας, που αναμφίβολα είναι υψίστης σημασίας για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Η πραγμάτωση και αυτής της δωρεά από τον Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών μας αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμη μία φορά, την κοινωφελή και ανθρωπιστική δράση του καθώς και τη στήριξη του στο σύνθετο και δύσκολο έργο που επιτελεί το Νοσοκομείο.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ -Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΟΥΔΡΙΣΛΗΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.