Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διέρρηξαν το δημοτικό στάδιο Αριδαίας (φωτο)


Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Αλμωπού Αριδαίας, άγνωστοι διέρρηξαν τις εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου τις οποίες χρησιμοποιεί η ομάδα, προκάλεσαν φθορές και έκλεψαν μέρος του ιματισμού της ομάδας. Συγκεκριμένα αναφέρεται:

Διάρρηξη στο δημοτικό στάδιο Αριδαίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 28/9/2018. Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο κτίριο του σταδίου, το οποίο χρησιμοποιεί ο Αλμωπός για τις λειτουργικές του ανάγκες. Οι δράστες προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις και αφού απέσπασαν μέρος του ιματισμού της ομάδας τράπηκαν σε φυγή. Για το συμβάν κλήθηκε άμεσα η αστυνομία και διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών με την αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού που συνέλεξαν οι αρχές από την περιοχή και τη συνδρομή του τμήματος σήμανσης το οποίο συγκέντρωσε υλικό από δακτυλικά αποτυπώματα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ;
    ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ;
    ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΕΞΩ Η΄ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον απλά να κάνουν ζημιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμπερασμα.Ηθελαν να κανουν κακο μονο στον ΑΛΜΩΠΟ.Και ο νοων νοητω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.