Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκησε απουσίες και Κιλκίς στην πρεμιέρα της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα του ΦΟΑ


Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα του ΦΟΑ, που νίκησε δίκαια με σκορ 79-56 την ομάδα του Αετού Κιλκίς.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση παρά τις πολλές απουσίες είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα ακόμα και όταν στα μέσα της δεύτερης περιόδου οι φιλοξενούμενοι έκαναν την προσπάθεια τους να ισορροπήσουν το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα στο ημίχρονο με σκορ 44-32.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε περισσότερο με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν κι άλλο τη διαφορά και να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με μια εύκολη, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, νίκη με τελικό σκορ 79-56.

Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Τοπαλίδης (25π.) και Τζάτσης (18π./4τριπ.), ενώ από πλευράς Κιλκίς ξεχώρισαν οι Κιουσές (17π./2τριπ.) και Φιλιππίδης (16π./1τριπ.).

Τα δεκάλεπτα: 21-13, 44-32, 61-44, 79-56
Διαιτητές: Χατζηκώστας - Μητώνας

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης Δ. 2, Βασίλογλου, Μπίνος, Τοπαλίδης 25, Μπεγλόπουλος 4, Παπαβραάμ 12, Περπερίδης 11(2), Κληντσάρης 3, Αμπάρης Γ. 4, Τζάτσης 18(4).

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Αποστόλου): Κολιαδήμας, Κιουσές 17(2), Κακανόπουλος 12, Φιλιππίδης 16(1), Κόγιας 7(1), Ιατρού, Αραβίδης, Παπαγεωργίου, Αμοιρίδης 4.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.