Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Δήμος Αλμωπίας ζητά από το Δασαρχείο την παραχώρηση της έκτασης στο "Δασάκι" Αριδαίας


Την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του εστιατορίου-αναψυκτηρίου και της συνολικής έκτασης Δασάκι Αριδαίας για 20 χρόνια, ζητά από το Δασαρχείο το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, μετά από σχετική πρόταση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου.
Στόχευση της Δημοτικής Αρχής είναι η δημιουργία ενός χώρου αναψυχής, αθλητικών δράσεων και περιπάτου, ώστε το Δασάκι να αποκτήσει ξανά την παλιά του αίγλη και να μετατραπεί ξανά σε έναν πνεύμονα πρασίνου για όλο τον κόσμο.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε προσωπικά να αξιοποιηθούν 70.000 ευρώ στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2019, με σκοπό την εγκατάσταση φωτισμού, τη συντήρηση των πλακόστρωτων, τη δημιουργία χώρων παιχνιδιού, άθλησης και αναψυχής και την τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού, όπως παγκάκια και κάδους απορριμμάτων στον συγκεκριμένο χώρο.
Πρόκειται για έναν σχεδιασμό, που θα χαρίσει στην πόλη της Αριδαίας έναν χώρο που θα δώσει διέξοδο σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, σε συνδυασμό και με το Ανοιχτό Θέατρο, που συντηρήθηκε από τη σημερινή Δημοτική Αρχή μετά από αρκετά χρόνια που παρέμενε κλειστό.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη με τη συνδρομή του Δασαρχείου, ο καθαρισμός της έκτασης στο Δασάκι και τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα θετικά.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.