Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Μπόλαρης πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Ελλάδας - Σκοπίων


Συστήθηκε η Μεικτή Διεπιστημονική Επιτροπή, που προβλέπεται από το άρθρο 8 (5) της συμφωνίας των Πρεσπών – Το ελληνικό τμήμα θα απαρτίζεται από επτά μέλη με πρόεδρο τον κ. Μπόλαρη 

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης είναι ο πρόεδρος της ελληνικής πλευράς του τμήματος της Μεικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Ελλάδας – Σκοπίων. 

Η σύσταση της ΜΔΕΕ προβλέπεται στο άρθρο 8 (5) της Συμφωνίας των Πρεσπών, με αντικείμενο ιστορικά, αρχαιολογικά και εκπαιδευτικά θέματα.

Το ελληνικό τμήμα διαθέτει επτά μέλη στην επιτροπή.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΘΝΑΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟΥ 3% ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγκροτήθηκε σήμερα Μεικτή Διεπιστημονική Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Ελλάδας-Σκοπίων, με επικεφαλής του ελληνικού τμήματος τον υφυπουργό Εξωτερικών Μάρκο Μπόλαρη.

    Η σύσταση της Επιτροπής προβλέπεται στη Συμφωνία των Πρεσπών στο άρθρο 8, το οποίο σχετίζεται με αρχαιολογικά και εκπαιδευτικά θέματα και θα αξιολογεί τα σχολικά εγχειρίδια και το βοηθητικό υλικό, όπως χάρτες, άτλαντες και οδηγοί διδασκαλίας.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΚΑΤΣΑΜΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα κάθε τι ελληνικό, που έχει μπροστά το "μακεδονια" πως άραγε θα το αξιολογήσει η επιτροπή; Το κράτος πάνω από μας πως θα το ονομάσει στους χάρτες; Θα συνεχίσει να λέει για μακεδονικούς αγώνες με τους ήρωές τους ή θα πει ότι ο Παύλος Μελάς και οι άλλοι του νομού μας, είναι παρωχημένες ιστορικές προσωπικότητες και σήμερα θα πρέπει να ξεχαστούν και μάλιστα να εξαφανιστούν; Προφανώς θα γράψουν πως και ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σκέτο Έλληνας και όχι Έλληνας Μακεδόνας ή ακόμα χειρότερο να πουν ήταν Μακεδόνας από τη σημερινή Μακεδονία και καμιά σχέση με την Ελλάδα!~ Έλληνες εδω πάνω, αν υπάρχετε ακόμα, σας λέω ότι το σχέδιο των Μεγάλων επέτυχε πλήρως. Σε μια απογυμνωμένη Ελλάδα από κάθε είδους αξίες, με μηδέν οικονομία, με οικτρή παιδεία, με γερασμένο πληθυσμό, με νέους άνεργους φευγάτους στο εξωτερικό από αγανάκτηση, με ανθρώπους-πολίτες χωρίς ιδανικά και Θεό μέσα τους, τα κοράκια τώρα κάνουν ότι θέλουν, επωφελούμενα και την εθνική μας ασυνεννοησία-κατάντια των πολιτικών. Μην ακούτε τώρα πια για καλύτερες μέρες Ο κύβος ερρίφθη. Η Πόλις για άλλη μια φορά έπεσε, πάλι από μέσα..1 { Εθνίκι]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περαστικά φουκαριάρικο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.