Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μποτιλιάρισμα στην περιφερειακή Θεσσαλονίκης μετά από τρία τροχαία


Τρία τροχαία ατυχήματα, που σημειώθηκαν σε λιγότερο από μία ώρα, προκάλεσαν κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 8 το πρωί, σημειώθηκε σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων μετά την έξοδο στα Κωνσταντινοπολίτικα, στο ρεύμα προς ανατολικά. Από τη σύγκρουση δεν αναφέρθηκε τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.

Στο ίδιο ρεύμα, με κατεύθυνση την ανατολική πλευρά, πριν από την έξοδο Τριανδρίας, ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα, στις 08:30. Πριν από ελάχιστα λεπτά, το όχημα απομακρύνθηκε από το οδόστρωμα και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην αριστερή και τη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας η οποία είχε διακοπεί.

Δέκα λεπτά αργότερα, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στο ύψος της εξόδου Τριανδρίας. Από τη σύγκρουση αναφέρθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.