Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Περιοδεία του Παν. Λαφαζάνη σε Έδεσσα και Γιαννιτσά (φωτο και βίντεο αναγνώστη)


Περιοδεία στην Μακεδονία πραγματοποιεί ο γραμματέας της ΛΑΕ Παν. Λαφαζάνης, ο οποίος, την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου ήταν στην Έδεσσα και στα Γιαννιτσά.

Ειδικότερα, ο Παν. Λαφαζάνης το πρωί επισκέφθηκε την Βέροια και το απόγευμα την Έδεσσα και τα Γιαννιτσά.

Σήμερα Παρασκευή (7/9) θα περιοδεύσει στην Β΄ Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, ενώ αύριο Σάββατο (8/9) το πρωί θα επισκεφτεί την αγορά της Θεσσαλονίκης.

Το Σάββατο το απόγευμα, ο Παν. Λαφαζάνης θα συμμετάσχει «στις αγωνιστικές διαμαρτυρίες ενάντια στις κυβερνητικές και καθεστωτικές επιλογές της μεταμνημονιακής εποπτείας, της λιτότητας, της υποτέλειας και των ευρωατλαντικών Βαλκανίων», δίνοντας το παρών στην συγκέντρωση της ΛΑΕ και στην πορεία των αριστερών δυνάμεων στη Θεσσαλονίκη.α.

Το απόγευμα της Πέμπτης, όπως προαναφέραμε, βρέθηκε στα Γιαννιτσά απ΄όπου το βίντεο και η φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Φίλε καρατζοβα μην γράφεις ότι έκανε περιοδεία στην Μακεδονία γιατί για αυτούς Μακεδονία είναι μία και είναι η Βόρεια πλέον,μας έδειξαν τι στάση που κράτησαν ειδικά ο κύριος χήνας ο βορειομακεδονας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άλλος ενας ''φτωχός'' αριστερός με περιουσία εκατομμυρίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.