Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών: Λευθέρη και Αριστοτέλη, σας ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς!


Ο σύλλογος φίλων νοσοκομείου, αποδεικνύει πόσο πραγματικοί φίλοι είναι !
Δρούμε με  πυξίδα το κοινό καλό για  για την εξασφάλιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού κ. όχι μόνο.
Η ικανοποίησή μας πολύ μεγάλη που καταφέραμε να ενεργοποιήσουμε συμπολίτες μας εντός κ. εκτός του τόπου μας οι οποίοι μας τηλεφωνούν για να συμβάλλουν με τις δωρεές στο έργο του συλλόγου μας.
Όπως συνέβη με τον Λευθέρη και τον  Αριστοτέλη Καμτσίκη , δυο αδέλφια, γηγενείς, μας κάνατε περήφανους, δύο  σπουδαίοι φιλοπάτριδες, γενναιόδωροι  δωρητές οι οποίοι αν κ. λείπουν από τα μικρά τους χρόνια από την Ελλάδα έχουν  στην καρδιά τους την  Ελλάδα κ. την ιδιαίτερη πατρίδα τους .
Λευθέρη και Αριστοτέλη!
Σας ευχαριστούμε για την τιμή και την εμπιστοσύνη σας, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το από το να περιβάλλεσαι από ανθρώπους που σε εμπιστευονται  κ. .συμπορεύονται σε αυτήν την υπέροχη ιδέα της προσφοράς σας ευχαριστούμε για την εξαιρετικά σημαντική δωρεά σας των 100.000 κ. πλέον ευρώ η οποία ήρθε την κατάλληλη στιγμή  υπέρ του ευγενούς σκοπού μας, σημαίνει άμεσα αποτελέσματα συμβάλλει στην διαφορα υπηρεσιών.
Είμαστε  ευγνώμονες! μας οπλίζετε  με δύναμη για την συνέχιση του δύσκολου έργου μας.
Αξιότιμοι Αριστοτέλη και Λευθέρη Καμτσίκη
 στα πρόσωπά σας αναγνωρίζουμε δυο πολύτιμους φίλους, αρωγούς, συνοδοιπόρους που στηρίζουν ένθερμα την προσπάθειά μας να ενισχύσουμε τον ευαίσθητο τομέα της υγείας,
να κάνουμε την θέλησή μας πράξη.
Για την κοινωνία και τον άνθρωπο!
Η ενέργειά σας αυτή αποτελεί πρότυπο παράδειγμα προς μίμηση.
Η θεία πρόνοια να σας να σας παρέχει αφθονία υγείας, χαράς 
Σας ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς!!
Ευχαριστούμε επίσης την Κατερίνα Κάρτσιου  Καμπτσίκη για την πολύτιμη συνεργασία μας!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…