Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Εδεσσαϊκός γίνεται αιμοδότης


Στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης του,ο Εδεσσαϊκός στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία και έχει δημιουργήσει εδώ και δύο χρόνια τράπεζα αίματος με την οποία τα μέλη μας μπορούν να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Η διαδικασία είναι απλή.Μπορείτε να επισκεφτείτε οποιαδήποτε μονάδα αιμοδοσίας και να αναφέρετε ότι η λήψη γίνεται για αποθήκευση στην τράπεζα του συλλόγου. Σκοπός της τράπεζας είναι η παροχή βοήθειας εξεύρεσης αίματος σε έκτακτες ανάγκες αλλά και η εθελοντική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας να αφιερώσουν 10 λεπτά από τον χρόνο τους και να αποδείξουν για μια ακόμα φορά το μεγαλείο τους για να μεγαλώσουμε αυτήν την τράπεζα και να προσφέρουμε έμπρακτα την στήριξη μας σε ανθρώπους που το χρειάζονται. Την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου από τις 09:00 εως τις 13:00 στο Χατζηγιάννειο 'Ιδρυμα στο πάρκο των μικρών καταρρακτών θα υπάρχει εθελοντική αιμοδοσία,σε συνεργασία με το Νοσοκομείο 'Εδεσσας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.