Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018 κι ώρα 19:00΄, με τα εξής τριάντα  θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1. Έγκριση της αριθ. 35/2018 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την γνωμοδότηση επί των ενστάσεων που υποβλήθηκαν κατά την Β’ ανάρτηση του ρυμοτομικού σχεδίου της μελέτης « ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΜΕΝΙΗΔΟΣ». 
2. Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την παραλαβή του Β2 σταδίου του πολεοδομικού σκέλους της μελέτης « ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΜΕΝΙΗΔΟΣ». 
3. Έγκριση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Σκύδρας. (Έχει σταλεί με e mail) 
4. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έργων, αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων εξόδων έτους 2018 . 
5. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή ποσού 7.524,59 ευρώ από το ΥΠΕΣ για υλοποίηση προγράμματος κοινωνικής προστασίας – πλημμύρα 15/11/2017 – αντικατάσταση οικοσκευής και αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων- εξόδων έτους 2018.  
6. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών. 
7. Έγκριση ή μη αιτήσεων διαγραφής προσαυξήσεων δημοτικών τελών .  
8. Διαγραφές δημοτικών τελών. 
9. Έγκριση μετάβασης Δημάρχου στην Αθήνα. 
10. Οικονομικές ενισχύσεις ενδεών. 
11. Ορισμός αμοιβής δικηγόρου για σύνταξη γνωμοδοτήσεων (120,00€ +ΦΠΑ). 
12. Έγκριση μελέτης και υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα LEADER για την χρηματοδότηση κατασκευής του έργου « ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Τ.Κ. ΔΑΦΝΗΣ – ΠΡ. ΗΛΙΑ- ΚΑΛΗΣ». 


13. Έγκριση ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΒΛΑΒΕΣ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ». 
14. Έγκριση ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ».
15. Έγκριση ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ». 
16. Έγκριση ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ ΤΑΠΗΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ». 
17. Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την κοπή δέντρου στην Τ.Κ. Αρσενίου. 
18. Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την κοπή δέντρου στην Τ.Κ. Ριζού. 19. Ανανέωση άδειας καντίνας στην Τ.Κ. Λιποχωρίου. 
20. Θεώρηση αδειών επαγγελματιών πωλητών υπαίθριου εμπορίου. 
21. Θεώρηση αδειών επαγγελματιών πωλητών υπαίθριου εμπορίου (ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ) Δήμου Σκύδρας. 
22. Χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεως προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου. 
23. Έγκριση δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση αίθουσας του τέως Κοινοτικού Καταστήματος Ανύδρου στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανύδρου «ΒΑΪΡΙΟΝ». 
24. Έγκριση δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση τμήματος από την αριθ. 526 δημοτική έκταση στην Τ.Κ. Σκύδρας στον Αθλητικό Μοτοσυκλετιστικό Σύλλογο «Α.Μ.Ο.Σ.Σ.». 
25. Έγκριση δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση αιθουσών στο Δημοτικό Σχολείο Λουτροχωρίου στον Αθλητικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» . 
26. Δωρεάν παραχώρηση του ΔΑΚ Σκύδρας στον «Α.Σ. ΣΚΥΔΡΑΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ» για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. 
27. Δωρεάν παραχώρηση του Κλειστού γυμναστηρίου Καλυβίων στον «Α.Σ. ΣΚΥΔΡΑΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ» και «ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΣΠΡΟΥ» για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. 
28. Δωρεάν παραχώρηση του Δημοτικού Γηπέδου Καλυβίων στην «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΥΔΡΑΣ» για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. 
29. Δωρεάν παραχώρηση του Δημοτικού Γηπέδου Σεβαστειανών στην «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΥΔΡΑΣ» για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. 
30. Δωρεάν παραχώρηση του Δημοτικού Γηπέδου Μανδάλου στην «ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ» για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…