Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας: Παραίτηση του Ν. Βαλνάρη από το ΚΕΚΚΑΠΑ - Νέος πρόεδρος ο Ν. Σκορδής



Αλλαγή στο διοικητικό σχήμα από τον δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο ανακοινώθηκε στο ξεκίνημα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου.
Η παραίτηση του Νίκου Βαλνάρη από το αξίωμα του προέδρου του ΚΕΚΚΑΠΑ και η τοποθέτηση στη θέση αυτή του Νίκου Σκορδή, που ανακοινώθηκε εκτός Ημερήσιας Διάταξης, ενδεχομένως να δρομολογεί και άλλες αλλαγές στο σχήμα που θα οδηγήσει την παράταξη του δημάρχου στις εκλογές του Μάη.

Δεν γνωρίζουμε αν ο Ν. Βαλνάρης θα αναλάβει κάποιο άλλο αξίωμα (π.χ. αντιδημάρχου) ή αν θα παραμείνει δημοτικός σύμβουλος. Στην περίπτωση που μετακινηθεί σε κάποια αντιδημαρχία, προφανώς θα υπάρξει και άλλη παραίτηση αντιδημάρχου και αυτόματα θα σημειωθούν «καραμπόλες» στο διοικητικό σχήμα.

Οι αποφάσεις του δημάρχου Πέλλας για επιπλέον αλλαγές στην «κυβερνώσα» δημοτική παράταξη είναι ιδιαίτερα σημαντικές γιατί είναι καθοριστικές, αφού η δημοτική παράταξη που διοικεί τον δήμο Πέλλας θα πάει με αυτό στις επικείμενες εκλογές, σε περίπου 8 μήνες από σήμερα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.