Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο πένθος βυθίστηκε η Αλμωπία από το άδικο χαμό του Περικλή Δούμου


Στο πένθος βυθίστηκε χθες η Αλμωπία και ιδιαίτερα η Δωροθέα από τον αδόκητο χαμό του 58χρονου Περικλή Δούμου, πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία.
Ο Περικλής Δούμος από το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης νοσηλευόταν με βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο στο νοσοκομείο, καθώς στην εργασία του, στο Διοικητήριο της Έδεσσας (πρώην νομαρχία), ένοιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του στην είσοδο του κτιρίου. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μετά από δύο ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) -και συγκεκριμένα χθες Παρασκευή- κατέληξε.

Ο Περικλής Δούμος ήταν γνωστός στην ευρύτερη περιοχή περιοχή και αγαπητός από το γεγονός ότι είχε συνδέσει την ζωή του με την Αναγέννηση Δωροθέας, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής αλλά και αθλητικός παράγοντας, καθώς ήταν μέλος της Διοίκησης της ΕΠΣ Πέλλας, επί της θητείας του Άλκη Νουσηκύρου. 

Η κηδεία του άτυχου Περικλή Δούμου θα γίνει σήμερα Σάββατο στη 1.00 το μεσημέρι στην Δωροθέα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. kalo paradeiso perikli palie sympaikti kouragio sthn oikogeneia tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Αλμωπία και όλη η Πέλλα πενθεί τον άδικο χαμό ενός πολυτάλαντου και δημιουργικού ανθρώπου.
    Περικλή θα σε θυμόμαστε πάντα, δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.