Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγελίες Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου για το συλλαλητήριο στη ΔΕΘ - Προσφυγή στη δικαιοσύνη


Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλους τους Έλληνες που ως πραγματικοί πατριώτες παράτησαν την απραξία του τηλεοπτικού καναπέ ή την ηρεμία της Σαββατιάτικης εξόδου τους και με δικά τους έξοδα ήλθαν στην Θεσσαλονίκη, από κάθε γωνιά της Ελλάδος, για να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σλάβους των Σκοπίων μέσω της προδοτικής «Συμφωνίας των Πρεσπών».  

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες που με αυταπάρνηση και με δικά τους έξοδα ενημέρωσαν και οργάνωσαν την ασφαλή μετακίνηση των συμπολιτών τους. Όπως επίσης όλους τους επαγγελματίες  που δεν πήραν χρήματα για μικροδουλειές που τους ζητήθηκαν.

Όλοι μαζί βρεθήκαμε στην Θεσσαλονίκη με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα στα εγκαίνια της 83ης Διεθνούς  Έκθεσης  Θεσσαλονίκης για: 

α) να εκφράσουμε ειρηνικά και αποφασιστικά  την αντίθεσή μας στην προδοτική «Συμφωνία των Πρεσπών» που σλαβοποιεί τον Μακεδονικό Ελληνισμό, ονομάζοντας, εντελώς ανιστόρητα, «Μακεδόνες» τους σλάβους των Σκοπίων και
β) να ζητήσουμε επιτακτικά ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για να έχει την ευκαιρία ο Ελληνικός λαός να δηλώσει Δημοκρατικά εάν συμφωνεί ή όχι με την «Συμφωνία των Πρεσπών», όπως κάνουν όλα τα Δημοκρατικά κράτη για σημαντικά εθνικά θέματα.


Καταγγέλλουμε την παραπληροφόρηση από την Κυβέρνηση και τα ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας που αποδεικνύονται κρατικά φερέφωνα. Όπως και τις άλλες φορές  αποσιώπησαν την μεγάλη επιτυχία του συλλαλητηρίου και προσπάθησαν να υποβαθμίσουν την παρουσία του κόσμου μιλώντας μόνο για λίγες χιλιάδες παρόντες.  Ανακοίνωσαν κλείσιμο των δρόμων και δυσκολία πρόσβασης στην διαδήλωση για να αποθαρρυνθεί ο κόσμος. Προσπάθησαν να πείσουν ότι  η «Συμφωνία των Πρεσπών» είναι καλή με ανιστόρητα και ψεύτικα επιχειρήματα, Κατηγόρησαν με μανία τους συμμετέχοντες ως ακροδεξιούς, τρομοκράτες και φασίστες για να τους σπάσουν το ηθικό. Επί σειρά ημερών είχαν προεξοφλήσει ότι θα γίνουν επεισόδια για να αποτρέψουν τους πολίτες να κατέβουν στον χώρο του συλλαλητηρίου.

Καταγγέλλουμε την λευκή τρομοκρατία του καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ,  πριν και μετά το συλλαλητήριο, η οποία  δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ανάλογες μεθόδους των Ναζί του Γκέμπελς. Υπήρξαν σκόπιμες διαρροές στον Τύπο ότι θα γίνουν πολλά επεισόδια και θα κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων. Καταγράφηκαν περιπτώσεις στις οποίες αστυνομικοί σε ορισμένες πόλεις ζητούσαν ταυτότητα και κατάλογο των επιβατών του λεωφορείου πού θα ερχόταν στην Θεσσαλονίκη. Έντονη ήταν η παρουσία αστυνομικών έξω από σπίτια μελών της οργανωτικής επιτροπής και σε ορισμένες περιπτώσεις υπήρξε και παρενόχλησή τους. 

Καταγγέλλουμε την απρόκλητη αστυνομική βία που για μία ακόμη φορά υπερέβαλε απέναντι σε απλούς πολίτες, κάτι που δεν το συνηθίζει με τους επαγγελματίες κουκουλοφόρους. Κι ενώ πριν από μία εβδομάδα καταγγείλαμε στην Εισαγγελία της Θεσσαλονίκης ότι θα πρέπει οι δυνάμεις καταστολής να προστατέψουν τους πολίτες που θα διαδήλωναν ειρηνικά κι ότι θα πρέπει να γίνουν επιτέλους συλλήψεις εκείνων που προκαλούν τα επεισόδια, έγινε ακριβώς το αντίθετο. Ουδεμία σύλληψη ταραξία υπήρξε. Προσήχθησαν μόνον πολίτες που δεν προκάλεσαν ζημιές, ούτε απείλησαν τους άνδρες της αστυνομίας.

Καταγγέλλουμε την παρουσία «μπαχαλάκηδων»  που αναμείχτηκαν με εμάς και έπαιξαν τον ρόλο του προβοκάτορα στα επεισόδια με τους αστυνομικούς σαν να ήταν βαλτοί από κάποιους. Κι ενώ στήσαμε κέντρο επιχειρήσεων με σκοπό την επικοινωνία με την Αστυνομική Διεύθυνση για την περιφρούρηση του συλλαλητηρίου από ταραξίες και την προστασία των ειρηνικά διαμαρτυρόμενων πολιτών, εν τέλει δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα.  

Προσφεύγουμε στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να αποδοθούν ευθύνες για την εγκληματική (επιθετική) συμπεριφορά των δυνάμεων καταστολής απέναντι σε ειρηνικά διαμαρτυρόμενους πολίτες και την πρόκληση σωματικής και ηθικής βλάβης σε αυτούς, με την ελπίδα ότι δε θα επαναληφθεί αυτό.

Τα έξοδα της όλης εκδήλωσης ανήλθαν στο ποσό των 9220 ευρώ και πληρώθηκαν σε ευρώ και δολάρια αφού το μεγαλύτερο ποσό είχε Ελληνοαμερικανική προέλευση, ένα μικρότερο από ομάδα Ελλήνων Πατριωτών και ένα μικρό από έναν σύλλογο Μακεδόνων της Αυστραλίας. Όλα τα έξοδα των μελών της οργανωτικής   επιτροπής και των εθελοντών καλύφθηκαν από τους ίδιους. 

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018
Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

30 comments:

  1. Αφήσατε τον κόσμο ανοργάνωτο στο έρμαιο των ακραίων ,είστε όλοι ιδιοτελή άτομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΕ ΠΟΙΑ;
    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μισος που σπερνετε στον κοσμο μεσα απο τα φοβικα σας συνδρομα πλεον δεν περναει στον κοσμο και εκτεθηκατε..
    Ουτε μια φωτογραφια απο ψηλα δεν υπαρχει πουθενα απο το δηθεν συλλαλητηριο γιατι θα δειξει την γυμνια σας.
    Οι αξιες της φιλιας και συναναπτυξης των λαων παντα κερδιζουν τις μισαλλοδοξες κραυγες των εθνικιστικων καταλοιπων.
    Ο αγνος κοσμος που συμμετειχε στο πρωτο συλλαλητηριο του Φεβρουαριου σας εφυγε οταν καταλαβε οτι μονο κομματικα συμφετοντα εξυπηρετειτε και σπερνετε το μισος και τον διχασμο. Ακομη και οι δημαρχοι σας λακισαν μπροστα στην κατακραυγη και στον φοβο να μαυριστουν στις εκλογες που ερχονται.
    Η συμφωνια των Πρεσπων αναγκαζει τους γειτονους σε αλλαγη ονοματος, συνταγματος και συμβολων.Κατυχυρωνει την Ελληνικοτητα της ιστορικης αρχαιας Μακεδονιας και προωθει τα συμφεροντα της χωρας ως ηγετιδας δυναμης στην Βαλκανικη χερσονησο.
    Εχει χαιρετιστει απο ολο τον κοσμο διεθνως πλην λιγων εθνικιστων ( εσας) στην χωρα μας και του Γρουεφσκι ( αυτου που ελεγε οτι ο Μ.Αλεξανδρος ηταν Σκοπιανος) απο πισω.
    Τελειωσαν οι υστεριες σας, μπειτε παλι στα λαγουμια της ιστοριας σαν φοβισμενοι και μαυροι που ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ10 Σεπτεμβρίου 2018 στις 5:28 μ.μ.

      Τρέχα τώρα να πάρεις τα 0,60 ευρώ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ,
      ΞΕΠΟΥΛΉΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
      Ο κόσμος δεν μπόρεσε να φτάσει στο χώρο της συγκέντρωσης λόγω των ΜΑΤ που είχαν αποκλείσει την περιοχή και τον χημικών που έριχναν βροχή πάνω στους ηρωικούς πατριώτες και πατριώτησες που κατάφεραν να περάσουν τα οδοφράγματα των ΜΑΤ.
      Ομως η φλόγα δεν σβήνει και θα κάψει όλους τους προδότες της ιστορία μας.
      Ζήτω η Ελλάδα-Ζήτω η Μακεδονία

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΝΙΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ.
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ;
      ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ.
      ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η Η ΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΟ

      Διαγραφή
    3. skotwma 8elete kolosurizaioi. eiste e8nikoi prodotes. eimai ena 8uma pou sas psifhse gia kalhtera alla mas gamhsate.prodotes.

      Διαγραφή
    4. ΄΄Ο ΑΓΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ΄΄ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΗΣΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ Ο ΄΄ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ''ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ? ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΥΓΥΡΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ[ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ].ΦΙΛΑΚΙΑ,ΦΙΛΕ ΤΗΣ ΣΥΝΑΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

      Διαγραφή
    5. Άντε και μόνιμος σύντροφε συνεχιστή των ΣΝΟΦ ΚΑΙ ΝΟΦ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    6. Ας κάνει δημοψήφισμα ο πανικόβλητος ΤΣΊΠΡΑΣ μα μετρηθούν πραγματικοί Έλληνες Μακεδόνες με τους γιαλαντζί να δούμε που θα κρυφτούν οι νεοκομιτατζηδες.

      Διαγραφή
  4. Πολύ ουράνιο τόξο βλέπω.στα σχόλια . Τι γίνεται ξεθσρεψαν οι κομιτατζήδες και προβοκαρουν σχολιάζοντας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλεπε οσα ουρανια τοξα θελεις! η αμηχανια ,ο ρατσισμος σου βλεπει δρακους ,κομητατζηδες και ανεστημενους ταγματασφαλητες που θα σωσουν τη χωρα με τον Αδωνη ,τον Κουλη κι ολους τους μαφιοζους ,πρασινομπλε "πατριωτες', που επι μισο αιωνα πουλουσαν και ρημαζαν την Ελλαδα ! οταν ξυπνησςις σφυρα μας

      Διαγραφή
    2. Προς 4:36 Ο διχασμός και ο χαρακτηρισμός που βγάζεις σε καθένα που δεν συμφωνεί μαζίσου , οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είσαι μισαλλόδοξο και μικρόψυχο άτομο που δεν έχει σχέση με αρχαιοελληνικά ιδεώδη.Περισσότερο θυμίζεις φονταμενταλιστή ισλαμιστή ασιατικής χώρας.Αντε στο καλό να βρεις τους ομοίους σου!!!

      Διαγραφή
    3. ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΟΜΙΤΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΞΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ; ΦΤΑΝΕΙ ΒΡΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕ.

      Διαγραφή
    4. Προφανως η καταγωγη σου και οι πολιτισμικες καταβολες σου ,ανθρωποειδες των 4.36 ,δεν προερχονται απο την Μακεδονια αλλα απο την αντιπερα ασιατικη ακτη,οποτε δεν γνωριζεις ποιος ηταν ο Μακεδονικος αγωνας ποιοι και ποσοι γηγενεις, αιμορραγησαν ωστε οι εποικοι προγονοι σου με μονο γνωμονα το θρησκευμα να αποκατασταθουν με σπιτια και χωραφια,τα οποια ανηκουν σε εμας τους γηγενεις

      Διαγραφή
    5. Προς 8:44 όλοι εσεις που το παίζετε γηγενείς Μακεδόνες δεν έχετε καμία σχέση με τον όρο αυτό καθώς είστε Σλάβοι που σας έδιωξαν απο τιε βορειότερες Σλαβικές περιοχές καθώς είσασταν κατσαπλίαδες γιαυτό δεν μιλάτε Ελληνικά. Οι πραγματικά γηγενείς Μακεδόνες είναι ΈΛΛΗΝΕΣ.

      Διαγραφή
    6. 9;47 Ασιάτη πίσω στην γη των προγόνων σου. Φτάνει η Ευρώπη για σένα.

      Διαγραφή
  5. Για να καταλάβω ,,υπάρχουν Έλληνες που συμφωνούν το κρατίδιο των Σκοπιων να ονομαστεί Βορ.Μακεδονια...και αν υπάρχουν πείτε μου σας παρακαλώ το επιχείρημα και που στηρίζουν το οποίο επιχείρημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλααααααα, καλον υπνοοοοοο, ρε σεις γελοιοποιηθηκατε και ακομα μιλατε;;;

      Διαγραφή
  6. 947 ερτνογαν ψηφισες;η καποιον αλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέρμα τα χαιδέματα , τώρα θα τρώτε ξύλο στα συλλαλητήρια και να δούμε πόσο αντέχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Π ΓΚΡΟΎΕΦΣΚΙ καλά τα γράφει τα ελληνικά βλέπω

      Διαγραφή
    2. Ετσι πρέπει να είναι τα πράγματα Αχμετ Νταβούτογλου.Gece

      Διαγραφή
    3. Ασιάτες ακούω Όπως Γαβρόγλου και Αχτσογλου???

      Διαγραφή
    4. Αλλοι τα -ογλού τα άλλαξαν σε -ίδης για ξεκάρφωμα και αν χρειαστεί σε -ωφ ή -έφσκι.Το ένστικτο της επιβίωσης βλέπεις.

      Διαγραφή
    5. Ναι βορειομακεδονα με αυτο το όνειρο κοιμήσου. .

      Διαγραφή
    6. Ακριβώς Τσαβούσογλου Μελβούτ.

      Διαγραφή
    7. Μακεδονας σκέτο ,ψηλός καστανός και όχι μαύρος ,κοντός χωρίς λαιμό και γαμψή μύτη που δεν έχει καμιά σχέση με αυτό το όνομα

      Διαγραφή
    8. Στα Σκόπια συντρόφια να ενισχύσετε το ΝΑΙ παρέα με τον τρσμπ και τη Μέρκελ

      Διαγραφή
    9. Τελικά πρέπει να είσαι ο ξεβράκωτος από το συλλαλητήριο.

      Διαγραφή
    10. Θα πάω αφού πρώτα γεμίσω με φτηνή βενζίνη και αγοράσω αφορολόγητα τσιγάρα όπως οι περισσότεροι αξιοπρεπείς πατριδοκάπηλοι "Μακεδονομάχοι".

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.