Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ΑΔΕΔΥ Πέλλας στηρίζει την πορεία διαμαρτυρίας των εργαζομένων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών

Ο σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018, Πορεία Διαμαρτυρίας με αίτημα την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Γιαννιτσών.

Η πορεία διαμαρτυρίας θα ξεκινήσει στις 18:30 από την είσοδο του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και θα καταλήξει στο Δημαρχείο Γιαννιτσών.

Η άμεση εγκατάσταση αξονικού τομογράφου, ο εκσυγχρονισμός του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, καθώς και η πρόσληψη μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, αποτελούν αναγκαία προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία του και για την παροχή των απαραίτητων ιατρικών υπηρεσιών στους κατοίκους του Δήμου Πέλλας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πέλλας στηρίζει την Πορεία Διαμαρτυρίας και καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν σε αυτή.

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018
Ώρα 18:30
Είσοδος Νοσοκομείου Γιαννιτσών

Για την Ε.Γ. του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πέλλας

Ο πρόεδρος                           Η Γ. Γραμματέας
Σουκιούρογλου Γιάννης    Χρυσανθίδου Λεμονιά

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…