Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσληψη βοηθού υδραυλικού στο Δήμο Σκύδρας


Ο Δήμος Σκύδρας ύστερα από την υπ’ αρ. 242/2018 απόφαση του Δ.Σ(ΑΔΑ :ΩΗΛΙΩ12-ΚΦΟ) και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ 133/Α΄) και τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν.3584/2007 , ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας ,συνολικού αριθμού ενός (1) ατόμου , προς κάλυψη των αναγκών της Τεχνικής Υπηρεσίας , ως εξής : 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:    ΥΕ ΒΟΗΘΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ                  
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ: 1 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά: Αναφέρουμε ενδεικτικά: 
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας 
2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών (Απολυτήριος τίτλος τουλάχιστον Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Απολυτήριος τίτλος Τριταξίου Γυμνασίου ή για όσους έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου), ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής. 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Σκύδρας (Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 20, Σκύδρα) στην αρμόδια υπάλληλο κα Σεμερτσίδου Νικολέτα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08.00 π.μ έως 13.30 μμ . Τηλ:2381351827-6 . 

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία τριών (3) ημερών από την επομένη εργάσιμη της ημέρας ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου, δηλαδή από 26-9-2018 ως και 28-9-2018. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ιγνατιάδου γίνε εσύ Β. υδραυλικού, με τον Γιάννου σε ρόλο ΜΠΟΜΠ ο μάστορας και τον Μπίνο φωτογράφο θα σαρώσετε όλους τους εργολάβους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.