Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πολιτική – Πολιτικός – Πολιτικοί: Βρείτε τι έχει αλλάξει προς το καλύτερο σ΄αυτή την χώρα


Πολιτική – Πολιτικός – Πολιτικοί

Τρεις λέξεις κλειδιά στην καρδιά του Έθνους του κράτους γενικά .
Όταν η πολιτική στηρίζεται στους πολιτικάντηδες τότε το κράτος βυθίζεται στα βαθιά νερά της διεθνούς κοινότητας , οι δε πολίτες δεν προλαβαίνουν να φορέσουν τα σωσίβια προστασίας και έτσι κολυμπούν στα βαθιά, μεταξύ πνιγμού και σωτηρίας .
Αν προσέξουμε την εικόνα που παρουσιάζουν οι πολιτικοί σήμερα στην Ελλάδα , θα καταλήξουμε αβίαστα ότι είναι όλοι τους πολιτικάντηδες με τόνο.
Αν εστιάσουμε περισσότερο την εικόνα του σήμερα , θυμίζει λαϊκή αγορά με πάγκους των πολιτικών κομμάτων και τους αρχηγούς να διαλαλούν το εμπόρευμα τους με πάθος και εύκολη παροχολογία .
Το ψέμα είναι η πραμάτεια τους και  προδοσία  η γεύση της.
Το θέμα είναι να αντιληφθούμε επιτέλους ότι όλα αυτά που λένε και πράττουν οι πολιτικοί ,μας προσβάλουν ασύστολα.
Το δόλωμα των παροχών είναι δηλητήριο που σκοτώνει στέλνοντας τον ανυποψίαστο στην κάλπη που για τέσσερα χρόνια καταδικάζει τους πολίτες και την πατρίδα .
Όλοι ανεξαιρέτως έχουν ένα στόχο να πουν όσα ψέματα μπορούν  να υφαρπάξουν την ψήφο μας , για να ζήσουν στην χλιδή για τέσσερα χρόνια , αγνοώντας τους πάντες  .
Τι λένε και ξαναλένε ; (Ο Ελληνικός λαός έχει υποφέρει πολύ στα χρόνια της κρίσης) . Φτωχοποιηθήκαμε , υποφέραμε και υποφέρουμε .
Δείξτε μου έναν πολιτικό αν έχει χάσει έστω ένα ευρώ και εγώ θα αυτοκτονήσω .
Είναι θρασύτατοι έχουν πετάξει τον λαό στον λάκκο με τα φίδια ,κι αυτοί  που μας πέταξαν  με περισσό θράσος υπόσχονται να μας σώσουν .
Πρέπει να ξυπνήσουμε να αντισταθούμε . Τα συλλαλητήρια δεν βγάζουν πουθενά σήμερα..
Το θέμα είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι η νοοτροπία του ρουσφετιού πρέπει να παταχθεί.
Η επιλογή των αντιπροσώπων του λαού στην Βουλή θα πρέπει να έχει πρόσημο την αξιοκρατία ,την δυναμική ,το όραμα και την αναγνωρίσει των υπολοίπων μέσα από ηθικές αξίες .
Μέχρι  σήμερα δεν ισχύει τίποτε . Το μόνο που ισχύει είναι ο κομματικός μηχανισμός που προβάλει τους γλοιώδεις ,τους υποτακτικούς ,τα στρατιωτάκια που αν γίνουν βουλευτές θα λένε σε όλα τα νομοθετήματα ΝΑΙ ,πρέπει να είναι ανθεκτικοί στο φτύσιμο του λαού.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει η προβολή σαν καταξίωση και η τσέπη πλουτισμού τους.
Σε μια ευνομούμενη κοινωνία θα πρέπει όλοι όσοι εμπλέκονται ,ή πρόκειται να εμπλακούν να σπουδάσουν έστω για ένα χρόνο σε νυκτερινά ειδικά σχολεία πολιτικές επιστήμες και μετα να εντάσσονται στα ψηφοδέλτια των κομμάτων , ώστε να έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις για την άσκηση των βουλευτικών καθηκόντων .
Όσον αφορά τους υπουργικούς θώκους , οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν βουλευτική εμπειρία τουλάχιστον δυο ετών και στο διάστημα αυτό να σπουδάζουν σε νυκτερινό σχολείο ειδικά μαθήματα υπουργικών καθηκόντων .
Δεν είναι δυνατόν να μας κυβερνούν τυχαία και συμπωματικά χωρίς γνώσεις άνθρωποι εγκάθετοι μόνο και μόνο γιατί είναι Γιατροί ,Δικηγόροι, Πολιτικοί Μηχανικοί , και κάθε ψεύτης, κλέφτης και το κακό συναπάντημα ,μόνο και μόνο γιατί έχουν μεγάλη παρέα ,η γιατί λένε ασύστολα ψεύδη .
Για να οδηγήσεις αυτοκίνητο πρέπει να κάνεις μαθήματα ,ώρες οδήγησης, μετά επιτυχείς εξετάσεις και στο τέλος να κρίνεσαι στην άσφαλτο για την καλή οδήγηση και συμπεριφορά σου . Αν κάτι δεν κάνεις σωστά τότε θα εχεις πρόστιμα, η και το χειρότερο να χάσεις την ζωή σου ,η να πάρεις τις ζωές συνανθρώπων σου και να καταλήξεις στην φυλακή.
Οι πολιτικοί αδίπλωτοι οδηγούν την χώρα στα βράχια , την ρίχνουν στον γκρεμό ,σκοτώνουν τους πολίτες και δεν τρέχει τίποτε .
Αμετανόητα  λένε  ψηφήστε μας να επανορθώσουμε .
Αρκετά πρέπει να κατανοήσουμε ότι όλοι αυτοί που μας ξεγέλασαν με τα χιλιάδες ψέματα πρέπει να φύγουν .Τους κάνουμε την χάρη λόγω του ακαταλόγιστου να πάνε στον διάολο .
Αυτοί που υποθήκευσαν την κρατική περιουσία για 99 χρόνια πρέπει να τιμωρηθούν από τους πολίτες .
Όσοι παρέδωσαν το όνομα την ιστορία και την αξιοπρέπεια των Μακεδόνων και της Μακεδονίας ,πρέπει να τιμωρηθούν. Πρώτον από τον Μέγα Αλέξανδρο αν υπάρχει μετα θάνατον ζωή. Δεύτερον από την κάλπη .Τρίτον από τα δικαστήρια για την ιστορία .
Ως πολίτης είμαι πολύ κουρασμένος από όλες τις προσπάθειες για το καλύτερο , το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μην ενδίδω στο εξής ,κλείνοντας τα αυτιά μου στις υποσχέσεις τα ψέματα των πολιτικάντηδων , και των εραστών της εξουσίας .
Βρείτε τι έχει αλλάξει προς το καλύτερο σ΄αυτή την χώρα .
Τα πάντα λειτουργούν με το ψέμα .
Ως εδώ .

ΓΑΛΟΥΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΝΩΤΑΝ.ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ .ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ.ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗ,!Βλ.ΑΚΗΣ,ΓΙΑΝΟΣ,ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.