Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκοπιανό πρακτορείο: Εμείς κάναμε λάθος, δεν ανασκεύασε ο Ζάεφ τις δηλώσεις


Το ενδεχόμενο ελληνικής διπλωματικής παρέμβασης μετά τις δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ για το «δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία», διέψευσε με ανακοίνωση του  το πρακτορείο ειδήσεων της πΓΔΜ, MIA, που σπεύδει να ξεκαθαρίσει πως το λάθος έγινε "εσωτερικά".

Το σκοπιανό πρακτορείο αναφέρει πως δεν υπήρξε καμία παρέμβαση από τον Αλέξη Τσίπρα και την Αθήνα.

«Λαμβάνοντας υπόψιν όσα ειπώθηκαν σε διάφορα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τη διόρθωση αποσπάσματος της συνέντευξης του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ επισημαίνουμε ότι δεν υπήρχε καμία παρέμβαση από τον Αλέξη Τσίπρα και την ελληνική πλευρά. Το μόνο αληθές είναι ότι μετά την αντίδραση του Τύπου για το περιεχόμενο της συνέντευξης ελέγχθηκε το περιεχόμενό της και διαπιστώθηκε ότι είχε γίνει λάθος απόδοση της δήλωσης του κ. Ζάεφ και για αυτό προχωρήσαμε σε άμεση διόρθωση. Η διορθωμένη εκδοχή μοιράστηκε εκ νέου στον Τύπο», σημειώνεται από το πρακτορείο MIA.

Η επίμαχη δήλωση

Ο Ζάεφ, όπως μεταδόθηκε αρχικά, είπε στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων πως η συμφωνία των Πρεσπών διασφαλίζει ότι "τα Σκόπια θα είναι η μοναδική χώρα που θα λέγεται «Μακεδονία»".

«Καταλαβαίνω την αναταραχή που υπάρχει στη διασπορά σχετικά με τον προσδιορισμό “Βόρεια” στο όνομα, το οποίο δεν είναι εύκολο να γίνει αποδεκτό. Αλλά δεν υπάρχει άλλη χώρα “Μακεδονία” εκτός από το δική μας», δήλωσε και πρόσθεσε: «Το βόρειο τμήμα της Ελλάδας είναι η Ελλάδα, το δυτικό τμήμα της Βουλγαρίας είναι η Βουλγαρία. Αυτή είναι μόνο η “Μακεδονία” μας και δεν θα υπάρξει άλλη στον κόσμο».

Λίγες ώρες μετά ήρθε η διόρθωση από το πρακτορείο, στην οποία άλλαξε η διατύπωση.

«Ενα μέρος της γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας βρίσκεται στην Ελλάδα, ένα στη Βουλγαρία και ένα στη χώρα μας και κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί», αναφέρει η διόρθωση.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Έρε Δούλεμα από τους γυφτοσκοπινους που είστε του ΣΥΡΙΖΑ τι έχετε να πείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα πολύ να δω την εξωτερική σου εμφάνιση να δούμε ποιοί μοιάζουν με γύφτους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάντως όχι και μην κοιτάς μόνο της σλαβόφωνες που είναι μανεκέν το 80%Είναι γύφτοι

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή εξωτερικά είναι μανεκέν και εσωτερικά γύφτοι ενώ εμείς οι τωρινοί (όχι οι αρχαίοι )εξωτερικά γύφτοι και εσωτερικά ευγενείς.Καληνύχτα σσσσσστ.

      Διαγραφή
    3. ΑΣ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΤΙΣ ΣΛΑΒΟΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΕΣΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
    4. Εμ ούτε αυτές σε παίρνουν

      Διαγραφή
    5. κέφια έχει το ΑΡΚΟ ΜΠΑΛΕΝΟ και πάλι γράφει ... στα Σκόπια σύντροφε 2 τσιγαάα δρόμος είναι μην ξεχνάς τι πάθατε το 1949

      Διαγραφή
    6. Πάρε και θα περάσεις καλά αχχχ το περιτύλιγμα δεν κάνει το προϊόν

      Διαγραφή
    7. ΞΕΘΆΡΕΨΕΣ ΠΑΛΙ ""ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΑ"" ?? ΥΠΟΜΟΝΗ !!

      Διαγραφή
    8. Προς 1:06 Τράβα σε κάνα συλλαλητήριο να κλαφτείς ή μήπως φοβήθηκες λίγα δακρυγόνα;

      Διαγραφή
  3. Το δούλεμα από πάνω πάει σύννεφο. Καλά κάνουν, αφού βρήκαν μάπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ Σηφάκη μιας και γράφετε συχνά εδώ μπορείτε σας παρακαλώ να εξηγήσετε και σε εμάς που δεν έχουμε την εξέχουσα αντίληψη που διαθέτετε εσείς και η αριστεροί κυβερνώντες όπως π.χ οι Νοτοπούλου, και Πολάκης περί των γεωπολιτικών και των συμφερόντων της πατρίδας μας με βάση την λενινιστική -αντίληψη που πρεσβεύετε το γιατί έχουν πέσει πάνω στους σκοπιανούς για την επικράτηση του ΝΑΙ ο Τράμπ, η Μέρκελ ο Μακρόν και όλο το ΝΑΤΟ?? Αληθεύει ότι χορεύουν αυτοί στα νταούλια που χτυπάει ο σύντροφος Τσίπρας όπως μας υποσχόταν το 2015!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προτού να απαντήσεις θέλω να μας πεις πόσες φορές εσύ και οι ομοοιδεάτες σου, βρεθήκατε σύσσωμοι και με μια φωνή βροντοφωνάζατε έξω από την Αμερικανική πρεσβεία, Αμερικανοί φονιάδες των λαών κλπ. Και τώρα τι έγινε και εύχεστε δημμόσια στον Νίμιτς Χρόνια πολλά για τα γεννέθλιά του; Η εξουσία έ! Αν αυτά δεν είναι καραγκιοζλίκια στην πολιτική αγαπητέ Γιάννη, εξ Αριδαίας ορμώμενε και κυρία Τζάκρη βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου και επιλήσμονες των λεγομένων σας στο παρελθόν [ο λαός στην εξουσία, κάτω το κεφάλαιο,πρώτα η Ελλάδα και τα λοιπά για εσωτερική κατανάλωση] εγώ που εκφράζω τα παράπονά μου, είμαι αεροπλάνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κ ΣΗΦΆΚΗ πέστε μας παρακαλώ όσοι δεν συμφωνούμε με την ένταξη των σκοπιανών στο ΝΑΤΟ και πολεμάμε την συνθήκη των Πρεσπων Είμαστε αντινατοικοί τελικά η φιλορωσοι; κοντεύουμε να αποκτήσουμε κρίση συνείδησης ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.