Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέθανε αρχιλοχίας επειδή δεν υπήρχε… οδηγός ασθενοφόρου


Με τον ξαφνικό θάνατο 44χρονου σημαδεύτηκε, το βράδυ της Τετάρτης, η εμποροπανήγυρη του Βελεστίνου. Ο 44χρονος Βολιώτης αισθάνθηκε αδιαθεσία, κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή ενώ η βραδινή βάρδια του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου ήταν κενή λόγω έλλειψηw οδηγών.

Πρόκειται για τον αρχιλοχία στην 64 Μ.Ε. του στρατοπέδου Γεωργούλα, Δημήτρη Κανούλη, γιο του αρχιδιαιτητή Σπύρου Κανούλη. .

Το τραγικό συμβάν προκάλεσε μεγάλη οργή. Πολίτες που ήταν στην εμποροπανήγυρη διαμαρτύρονταν για τις ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου. Ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, εισήγαγε το θέμα για συζήτηση στη Βουλή: «Οι ελλείψεις οδηγών ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου κοστίζουν σε ανθρώπινες ζωές».

Σκηνές σοκ

Σύμφωνα με πληροφορίες από το taxydromos.gr, όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Ο στρατιωτικός βρισκόταν στο παζάρι και περπατούσε ευδιάθετος, όταν αισθάνθηκε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία. Πήγε στο τραπέζι συναδέλφων του, κάθισε στην καρέκλα και στη συνέχεια κατέρρευσε.

Άμεσα οι συνάδελφοί του και πολίτες κινήθηκαν για να τον βοηθήσουν. Στο διπλανό τραπέζι ήταν ιδιώτης γιατρός και μια νοσηλεύτρια. Αμφότεροι παρείχαν τις πρώτες βοήθειες επί τουλάχιστον μισή ώρα, αλλά μάταια.

Για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Βόλου. Ο αρχιλοχίας διακομίστηκε στο Αχιλλοπούλειο, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του. Η νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο αρχιλοχίας έχασε τη ζωή του από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ο Δημήτρης Κανούλης κηδεύτηκε το απόγευμα, της Πέμπτης, από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βόλου παρουσία πλήθους κόσμου που έσπευσε για το τελευταίο αντίο, αλλά και για να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του. Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει στην τραγική κατάληξη.

Πηγή: ant1news.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ελαφρυ να ειναι το χωμα του καλο παραδεισο να εχει κουραγιο και δυναμη να δινει ο θεος στην οικογενεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι πολύ ελαφρύ τι λες;να μην πας πηγές όλα ελαφριά είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.