Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο "καρφώθηκε" στα διόδια (βίντεο)


Στον τοίχο του μετωπικού σταθμού διοδίων που κατασκευάζονται και πρόκειται να λειτουργήσουν το επόμενο διάστημα, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Ωραιοκάστρου, προσέκρουσε ΙΧ που οδηγούσε άντρας 55 ετών.

Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η βοήθεια της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η οποία συνέδραμε με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα.

Ο άντρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Για αρκετή ώρα, η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιούνταν με δυσκολία.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΕΝ ΜΕΡΗ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗ , ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΙΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΛΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΜ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ¨¨ΑΝΟΙΓΕΙ¨¨ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.