Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μητρετώδης - Κούκλατζης: Αυτό ήταν το λάθος μας - Τι κατέθεσαν


Δύο εβδομάδες μετά την απελευθέρωσή τους από τις φυλακές της Αδριανούπολης, έρχονται στο φως οι καταθέσεις που έδωσαν οι δύο στρατιωτικοί, Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης στο ΓΕΣ.

Ο ανθυπολοχαγός Μητρετώδης κατέθεσε στον Γενικό Επιθεωρητή Στρατού μόλις την περασμένη Τετάρτη (29.08.2018) και ο λοχίας Κούκλατζης την επομένη. Όπως αποκαλύπτει ο εφημερίδα Real News, από τις καταθέσεις προκύπτει ότι οι δύο στρατιωτικοί υποστηρίζουν τη θεωρία του λάθους, που τους οδήγησε λίγα μέτρα μέσα στο τουρκικό έδαφος.

Τι κατέθεσε ο Άγγελος Μητρετώδης

Ο ανθυπολοχαγός Άγγ. Μητρετώδης, στην κατάθεσή του στον γενικό επιθεωρητή ΓΕΣ υποστηρίζει ότι μαζί με τον λοχία Κούκλατζη εντόπισαν ίχνη στο χιόνι. Αποφάσισε να τα ακολουθήσουν, πιστεύοντας ότι πρόκειται για ίχνη μεταναστών. Απορροφημένος, όπως ήταν, άκουσε ξαφνικά ΑΛΤ! Είδε δύο Τούρκους στρατιώτες να τον σημαδεύουν και εξηγεί γιατί μετά από αυτό δεν οπισθοχώρησαν στο ελληνικό έδαφος «Αποφάσισα να μην οπισθοχωρήσω άμεσα, γιατί δεν γνώριζα αν ο λοχίας Κούκλατζης μπορούσε να με ακολουθήσει». Ο ανθυπολοχαγός φέρεται να έχει παραδεχθεί στην κατάθεσή του ότι ίσως ήταν λάθος ο τρόπος που αντέδρασε.

Τι είπε ο Δημήτρης Κούκλατζης

Στην ίδια περίπου γραμμή κινήθηκε και η κατάθεση του λοχία Δημ. Κούκλατζη και επιβεβαιώνει όσα είπε ο ανθυπολοχαγός Μητρετώδης.

Με τις καταθέσεις των δύο στρατιωτικών κλείνει η διαδικασία της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που είχε διατάξει το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), αμέσως μετά τη  αιχμαλωσία τους.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Η δήθεν ήρωες της Ελλάδας να τους χαιρόμαστε έστειλε και τιμητικό άγημα ο Καμμένος να χαιρόμαστε και αυτόν αντί να τους περάσουν στρατοδικείο τους χαϊδεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή να τους ξαναβάλουν φυλακή , αρέ τομάρια αν ήταν δικά σας παιδιά τι κλάψα θα ρίχνατε αλλά ξέχα σα , εκατό ξυλιές σε ξένο κ..ο δεν πονάνε!!!

      Διαγραφή
    2. φίλε πρέπει να έχεις πρόβλημα με τα νευρά σου πάνε ψαξτω... ο φίλος παραπάνω έγραψε τα αυτονόητα ...απλά τα πράγματα έκαναν μια στραβή μας έστειλαν 100 χρονια πίσω στην θρακη και τους μουφτήδες , πρέπει να απολογηθούν για αυτό, αντιθέτως εμείς τους υποδεχτήκαμε με αγήματα κάνεις δεν είπε να πάνε φυλακή

      Διαγραφή
    3. Ποιά πράγματα πήγαν 100 χρόνια , οι μουφτήδες συνταξιοδοτήθηλαν γιατί είναι πάνω από 67 και εκτελούν δικαστικά καθήκοντα , η κυβέρνηση προσπαθεί να αναβαθμήσει την μουφτεία που ειναι πληρως απαξιωμένη από την ψευδομουφτεία.Σε όλα τα θέματα οι περισσότεροι έχετε μια τηλεοπτική επιφανειακή ενημέρωση για αυτό σας κατευθύνουν οπως και όπου κάποιοι θέλουν.

      Διαγραφή
    4. Ενώ εσύ ξέρεις τα πράγματα από μέσα γι'αυτό κατάντησε η Ελλάδα έτσι από ξερολες και ατιμωρησία

      Διαγραφή
    5. Σύμπτωση ρε φίλε που τα ξέρεις όλα η ταυτόχρονη συνταξιοδότηση

      Διαγραφή
    6. Εγώ κυβέρνησα και κατάντησα την χώρα έτσι ή κάτι άσχετοι και ακαλλιέργητοι όπως αποδεικνύεται σαν και του λόγου σου , που επιλέγουν να τους κυβερνήσουν πολιτικοί μην έχοντας ουσιαστικές γνώσεις για τα περισσότερα θεματα.Επειδή βλέπεις υποθέτω τηλεόραση δεν σημαίνει ότι έγινες και ειδικός !!!

      Διαγραφή
    7. Μακάρι να κυβερνούσαν κάποιοι αγράμματοι αμόρφωτοι ακαλλιέργητοι σαν εμένα μακάρι θα έβλεπες τη θα πει δουλειά η Ελλάδα δεν θα είχε καταντήσει έτσι

      Διαγραφή
    8. Κυβερνούσαν αυτοί που ψήφιζες τόσα χρόνια!!!

      Διαγραφή
    9. Έτσι έτσι πάντα φταίνε άλλοι ποτέ εσείς και για τίποτα

      Διαγραφή
  2. Όχι να τους ξαναβάλουν έπρεπε ήδη να τους έχουν βάλει τη τον πέρασαν τον στρατό παιδική χαρά η μόνο ο μισθός να πέφτει θα αναλάβει της ευθύνες του κανένας σε αυτό τον τόπο και άσε τα δικά μας δικά σας παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έφταιξαν κατά 100% έδωσαν ευκαιρία στον σουλτάνο να κερδίσει πόντους στο παιχνίδι της θρακης, ένα παιχνίδι με αντιπάλους τα γατάκια τα δικά μας, τα αγήματα ήταν μια κακό στημένη παράσταση της κυβέρνησης που κακό έκαναν αντί για καλό στα 2 παιδιά.
    Όλα τα άλλα ειναι ναχαμε να λέγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσεις δεν εισασταν οι πατριωτες που θελατε να μπειτε σ τουρκια να τους ελευθερωσετε; τωρα τι εφινε κ αλλαξατε γνωμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σίγουρα οι στρατιωτικοί διέπραξαν ποινικά αδικήματα γιατί μπήκαν σε ξένο έδαφος εν ώρα υπηρεσίας. Φυσικά με όλες τις άλλες διεθνείς πολιτικές και άλλες προεκτάσεις. Ήθελα όμως να ξέρω πως θα τους δικαιολογήσει η ΕΔΕ τη στιγμή που επέστρεψαν, κατ' εντολή του καμμένου, όπως επέστρεψαν. Θα συνεχίσουν να είναι ήρωες αν τιμωρηθούν; Αυτή η κυβέρνηση παίρνει τόσο γρήγορες και απερίσκεπτες αποφάσεις, θυμίζοντας παλιούς, λίγο μορφωμένους προέδρους κοινοτήτων στα χωριά. Τώρα το θέμα της αγωνίας των συγγενών τους, είναι άλλη παράγραφος και πρέπει να το σεβαστούμε. Καμιά οικογένεια να μη το βιώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.