Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παράνομο εργαστήριο νόθευσης ποτών εντόπισαν αστυνομικοί του Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη (φωτο)



Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας και Δοϊράνης, είχαν ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης παράνομο εργαστήριο παρασκευής και εμφιάλωσης αλκοολούχων ποτών.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν 2 αδέλφια ηλικίας 42 και 48 ετών, ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της νοθείας τροφίμων, πλαστογραφίας και παράβασης του τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, χθες (26 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη που χρησιμοποιούσαν, διαπιστώθηκε να έχουν εγκαταστήσει παράνομο εργαστήριο παρασκευής, νόθευσης και εμφιάλωσης αλκοολούχων ποτών με ειδικό εξοπλισμό και υλικά εμφιαλωτηρίου.

Στο χώρο του παράνομου εργαστηρίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* περισσότερες από 1.100 φιάλες διαφόρων αλκοολούχων ποτών,
* περισσότερες από 2.100 κενές φιάλες,
* 590 λίτρα αλκοολούχο υγρό και
* 50 λίτρα οινόπνευμα.

Επίσης κατασχέθηκαν σύνεργα και υλικά εμφιαλωτηρίου όπως αλκοολόμετρο, χρωστικές ουσίες, σύριγγες, οροί, χωνιά, καπάκια φιαλών, δοχεία με νερό κ.α.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία του 48χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 ξαναγεμισμένες φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Ειδικό κλιμάκιο υπαλλήλων της Χημικής Υπηρεσίας Κεντρικής Μακεδονίας προσήλθε στον χώρο και έλαβαν δείγματα των αλκοολούχων ποτών για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΔΗΑΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ¨΄ΝΟΜΙΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙO¨¨ ΝΟΘΕΥΣΗΣ ΠΟΤΩΝ;
    ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.