Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δυναμικό ξεκίνημα για τις ανανεωμένες ακαδημίες μπάσκετ των Ικάρων Γιαννιτσών


Ξεκίνησαν και φέτος δυναμικά οι προπονήσεις των ακαδημιών του Συλλόγου μπάσκετ Ίκαροι Γιαννιτσών. Με ανανεωμένο προπονητικό τιμ η ακαδημία των Ικάρων λειτουργεί για 8η συνεχή χρόνια με τις προπονήσεις όλων των τμημάτων να γίνονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Έλλη Μυστακίδου στα Γιαννιτσά αλλά και στο κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου -Λυκείου Γιαννιτσών. Και φέτος, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τις ακαδημίες η παρουσία του πολύπειρου και(4 φορές πρωταθλητή Ελλάδος εφήβων μπάσκετ) προπονητή κ. Δημήτρη Καραμιχάλη ο οποίος επισήμανε ότι «στόχος της παρουσίας του είναι η εκμάθηση του τρόπου δουλειάς του, από όλους τους προπονητές,  ώστε να  βοηθήσουν όλοι μαζί τους αθλητές να κατακτήσουν όλες εκείνες τις δεξιότητες που θα τους οδηγήσουν στην επιτυχία, ατομική και ομαδική». Δίπλα του η Κατερίνα Βελικά από τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα μπάσκετ η οποία εργάστηκε ως προπονήτρια στην Εκασθ, στην Χανθ, στην Κύπρο και άλλου. Θα αναλάβει μεταξύ άλλων τα αγωνιστικά τμήματα κοριτσιών. Επισημαίνεται ότι η ακαδημία των Ικάρων είναι η μοναδική ακαδημία της πόλης που έχει αγωνιστικά τμήματα κοριτσιών.
Μαζί της και ο Παναγιώτης Βουζίνας ο οποίος φέτος θα αγωνίζεται και στο αντρικό τμήμα της ομάδας μας και σαν προπονητής εργάστηκε στα τμήματα υποδομής του Πρωτέα Κορδελιού.

Τέλος ο ιδρυτής της Ακαδημίας Νικόλαος Σπόντης απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, ο οποίος σημείωσε ότι «Η ακαδημία μπάσκετ των Ικάρων φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν προθάλαμο της κοινωνικής ανάπτυξης του παιδιού. Η εκμάθηση αρχών όπως η άμιλλα η πειθαρχία ο σεβασμός μέσα από ένα πρωτοποριακό προγράμματα, θα βοηθήσει το παιδί να αγαπήσει τον αθλητισμό. Η Ακαδημία των Ικάρων φιλοδοξεί πέρα από τα αυτονόητα (σωστή εκμάθηση των βασικών του μπάσκετ) να θέσει τις σωστές βάσεις για την διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών καλλιεργώντας ιδανικά και αξίες όπως η ομαδικότητας η συνεργασία και η αλληλεγγύη. Ευελπιστούμε να συνεισφέρουμε στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας των παιδιών».

ΑΝ ΕΙΣΑΙ 5 – 17 ΕΤΩΝ ΕΛΑ 
ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΣΚΕΤ
 ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ
Για πληροφορίες κ έγραφες τηλ 9674914053 Νίκος Σποντης 

Από το γραφείο τύπου των Ικάρων Γιαννιτσών 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.