Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με περιορισμένη συμμετοχή, αλλά... με μεγάλη αστυνομική δύναμη στην Πέλλα, η μοτοπορεία για την Μακεδονία (βίντεο)


Με περιορισμένη συμμετοχή διαδηλωτών πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη μοτοπορεία υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, από τη Θεσσαλονίκη προς την Πέλλα.

Περίπου 120 διαδηλωτές, με 100 δίκυκλα και 20 αυτοκίνητα, πραγματοποίησαν πορεία με αφετηρία το εμπορικό κέντρο One Salonica στα δυτικά της Θεσσαλονίκης και κατέληξαν στην Πέλλα, όπου συγκεντρώθηκαν στη 1.00 το μεσημέρι στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία, έχοντας ελληνικές σημαίες και κορνάροντας κατά τη διαδρομή. Στο άγαλμα του Μακεδόνα στρατηλάτη κατέθεσαν στεφάνι και τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο.

Το σχετικό κάλεσμα είχε απευθύνει ομάδα πολιτών μέσω Facebook, η οποία ζητούσε τη συμμετοχή των πολιτών στην πορεία με δίκυκλα που ξεκίνησε στις 11:30 το πρωί στη Θεσσαλονίκη και από εκεί πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία προς την Πέλλα, όπου, όπως προαναφέραμε, κατέληξαν στην κεντρική πλατεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από νωρίς στην Πέλλα ήταν έντονη η παρουσία ισχυρής και μεγάλης σε αριθμό αστυνομικής δύναμης, με αστυνομικούς και οχήματα από την Πέλλα αλλά και όμορες περιοχές. Δυσμενώς σχολιάστηκε ότι η αστυνομική δύναμη ήταν σαφώς αναντίστοιχη αριθμητικά της ειρηνικής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε, καθώς τίποτε δεν προμήνυε το ενδεχόμενο επεισοδίων.
motoporia pella
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.