Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τραυματίσθηκε μοτοσυκλετιστής σε τροχαίο στα Γιαννιτσά


Οδηγός δίκυκλης μοτοσικλέτας τραυματίσθηκε όταν συγκρούσθηκε με αυτοκίνητο σήμερα το μεσημέρι στα Γιαννιτσά και στην οδό Μητροπόλεως στο ύψος της στροφής προς Φιλίππειο. Ο οδηγός της μοτ/τας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Γιαννιτσών όπου και νοσηλεύεται. Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ...υπάρχει τροχαία Πέλλας..Έλα ρε φίλε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να παρακαλάς να μην πέσεις πάνω της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...είναι αυτοί που στεκονστέ στην πλατεία Μάγγου κόβοντας κλήση για κράνος αλλά η παραβατικότητα δίπλα τους ξεχυλιζει ,,όπως στάση λεωφορείου κλειστεί από παρκαρισμένα οχήματα,, διπλό παρκαρισμένα στα καφέ των φίλων γύρω στην πλατεία και πουθενά κλήση η αφαίρεσή πινακίδων,, σε αυτούς αναφέρεστε μην πέσω πάνω...στους δημόσιους υπαλλήλους αύξησης κερδών του δήμου...

      Διαγραφή
  3. Ίσως θα έπρεπε να μπουν διαβάσεις έτσι ώστε να μην παρκαρουν αυτοκίνητα πανω στην στροφη και να έχουμε ορατότητα οσοι χρησιμοποιούμε αυτους τους δρόμους καθημερινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.