Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ποιοι «παίζουν» για υποψήφιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Μετά την καταγραφή των υποψήφιων περιφερειαρχών της ΝΔ, η aftodioikisi.gr προχώρησε στην χαρτογράφηση όσων βρεθούν απέναντί τους. Δηλαδή, όσα ονόματα συζητούνται στην Κουμουνδούρου για υποψήφιοι στις 13 περιφέρειες εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως, το κυβερνών κόμμα πιθανότατα θα καθυστερήσει να ανακοινώσει ονόματα υποψηφίων, με όλες τις πληροφορίες να συγκλίνουν ότι κάτι τέτοιο θα γίνει προς το Νοέμβριο. Παράλληλα, μετά την καθιέρωση της απλής αναλογικής, υπάρχουν δύο «γραμμές» στον ΣΥΡΙΖΑ. Η πρώτη υποστηρίζει ότι είναι ευκαιρία να προκριθεί η αυτόνομη κάθοδος προκειμένου το κόμμα και οι υποψήφιοί του να καταγράψουν τις δυνάμεις τους και οι συνεργασίες να γίνουν στον β΄γύρο και η δεύτερη που θεωρεί ότι αυτή είναι η στιγμή για συνεργασίες και ανοίγματα προς την κεντροαριστερά από τον α΄γύρο.

Κεντρικής Μακεδονίας

Σε ότι αφορά στην Περιφέρειά μας, την Κεντρική Μακεδονία, πρόκειται για μια ιδιαίτερα δύσκολη Περιφέρεια λόγω, κυρίως, «Μακεδονικού». Στις εκλογές του 2014 η Δέσποινα Χαραλαμπίδου (σ.σ. έχει μετακινηθεί στη ΛΑΕ) είχε λάβει μόλις 11,7%. Βεβαίως, δεν είναι αυτός ο πήχης για τον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα και γι’ αυτό συζητούνται ονόματα του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών και δεύτερου στη σειρά βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, Γιάννη Αμανατίδη, αλλά και του διαδόχου του στο υπουργείο Εξωτερικών, προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ, επίσης βουλευτή της Α΄ Θεσσαλονίκης Μάρκου Μπόλαρη. Στο τραπέζι όμως έχει πέσει και το όνομα της νέας υφυπουργού Μακεδονίας Κατερίνας Νοτοπούλου τόσο για την περιφέρεια όσο και για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΚΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πέσει πολύ γέλιο στο μακεντονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το επόμενο συλλαλητήριο πότε; Δεν νομίζω να φοβηθήκατε από λίγα δακρυγόνα;Οι Μακεδόνες έφτασαν έως την Ινδία εσείς ούτε 150 μέτρα στο Βελλίδειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε, ποτε ο επομενος ακροδεξιος ξεφτυλισμος των μισαλλοδοξων με τα φοβικα συνδρομα που βρηκαν ευκαιρια να βγουν απο τα σεντουκια τους;

      Διαγραφή
    2. σχολειο απολυτως τεκμηριωμενο.
      φυσικα απο εναν συριζαιο με ανεπτυγμενο στο επαρκο τον ανθελληνισμο

      Διαγραφή
    3. Αν αντιμετωπιζατε τους μπαχαλακηδες που κάθε σ/κ καίνε την Αθήνα.
      Αν κυνηγουσατε με το ίδιο σθένος τον Ρουβίκωνα και τις άλλες συντροφικές ομάδες, το αγκάθι των Εξαρχείων θα είχε εκλείψει.
      Αντ αυτού μάλλον - μένει να αποδειχθεί - οτι όλοι αυτοί ανέβηκαν στην Θεσσαλονίκη για να δημιουργήσουν επεισόδια.
      Η σύλληψη των 4 με τα εργαλεία της δουλειάς στα διόδια των Αφιδνών είναι μια σοβαρή ένδειξη τι έγινε εκεί.
      Εξάλλου ο κόσμος που πήγε η θα πήγαινε εκεί δεν ηταν εξοπλισμένος για επεισόδια.
      Αυτοι που είχαν αντιασφυξιογονες μάσκες ξέρουμε ποιοί είναι

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.