Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Γιαννιτσών ξεκινάει το εκπαιδευτικό του έργο


Το όραμά μας έγινε πραγματικότητα - Η Διαμεσολάβηση βρήκε τον ιδανικό της χώρο

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης  Διαμεσολαβητών Γιαννιτσών, που δημιούργησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών, ξεκινάει τέλη του μήνα το εκπαιδευτικό του έργο. 

Έχουμε εξασφαλίσει ιδανικές εγκαταστάσεις μαθημάτων μέσα σε έναν απαράμιλλο χώρο στην καρδιά της Μακεδονίας, όπου άριστοι και έμπειροι εκπαιδευτές θα προσφέρουν ευέλικτα προγράμματα βασικής εκπαίδευσης και προχωρημένα προγράμματα μετεκπαίδευσης σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Η Διαμεσολάβηση είναι ένας εναλλακτικός, εξωδικαστικός τρόπος επίλυσης διαφορών. Προσφέρει ταχύτητα, χαμηλό κόστος και βοηθά στην αποσυμφόρηση των δικαστηρίων από τον όγκο των υποθέσεων. 

Ταυτόχρονα ο σύλλογος μας προχώρησε και στην δημιουργία του Κέντρου Διαμεσολάβησης στον ίδιο χώρο. Με τον τρόπο αυτό αφενός  έρχεται να καλύψει την αυξημένη ζήτηση απόκτησης της ιδιότητας του διαμεσολαβητή, που δεν δύνανται να καλύψουν οι υφιστάμενοι φορείς εκπαίδευσης και αφετέρου να προσφέρει υπηρεσίες διαμεσολάβησης δια των πιστοποιημένων διαμεσολαβητών μελών του συλλόγου μας. 

Η συνεργασία μας με καταξιωμένους επιστήμονες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, το εγκεκριμένο από την Κεντρική Επιτροπή Διαμεσολάβησης πρόγραμμα εκπαίδευσης που προτείναμε, που απέχει κατά πολύ από ότι προϋπήρχε στο χώρο, μας επιτρέπουν να κοιτάμε περήφανοι μπροστά και να αισιοδοξούμε ότι θα καταστήσουμε την περιοχή μας «πυρήνα Διαμεσολάβησης», όπου θα παρέχονται υψηλές υπηρεσίες εκπαίδευσης/μετεκπαίδευσης και θα παραχθεί θεωρία και «νομολογιακά» προηγούμενα στο νέο αυτό πεδίο. 

Επιτέλους, η Διαμεσολάβηση βρήκε τον ιδανικό της χώρο

Πληροφορίες:
τηλ σταθερό: 2382029756
τηλ κινητό: 6972400026, 6986882856
email:info@inkadig.gr
website: www.ikadig.gr
facebook: Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Γιαννιτσών

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.