Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Γιαννιτσών ξεκινάει το εκπαιδευτικό του έργο

Το όραμά μας έγινε πραγματικότητα - Η Διαμεσολάβηση βρήκε τον ιδανικό της χώρο

Το Ινστιτούτο Κατάρτισης  Διαμεσολαβητών Γιαννιτσών, που δημιούργησε ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών, ξεκινάει τέλη του μήνα το εκπαιδευτικό του έργο. 

Έχουμε εξασφαλίσει ιδανικές εγκαταστάσεις μαθημάτων μέσα σε έναν απαράμιλλο χώρο στην καρδιά της Μακεδονίας, όπου άριστοι και έμπειροι εκπαιδευτές θα προσφέρουν ευέλικτα προγράμματα βασικής εκπαίδευσης και προχωρημένα προγράμματα μετεκπαίδευσης σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Η Διαμεσολάβηση είναι ένας εναλλακτικός, εξωδικαστικός τρόπος επίλυσης διαφορών. Προσφέρει ταχύτητα, χαμηλό κόστος και βοηθά στην αποσυμφόρηση των δικαστηρίων από τον όγκο των υποθέσεων. 

Ταυτόχρονα ο σύλλογος μας προχώρησε και στην δημιουργία του Κέντρου Διαμεσολάβησης στον ίδιο χώρο. Με τον τρόπο αυτό αφενός  έρχεται να καλύψει την αυξημένη ζήτηση απόκτησης της ιδιότητας του διαμεσολαβητή, που δεν δύνανται να καλύψουν οι υφιστάμενοι φορείς εκπαίδευσης και αφετέρου να προσφέρει υπηρεσίες διαμεσολάβησης δια των πιστοποιημένων διαμεσολαβητών μελών του συλλόγου μας. 

Η συνεργασία μας με καταξιωμένους επιστήμονες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, το εγκεκριμένο από την Κεντρική Επιτροπή Διαμεσολάβησης πρόγραμμα εκπαίδευσης που προτείναμε, που απέχει κατά πολύ από ότι προϋπήρχε στο χώρο, μας επιτρέπουν να κοιτάμε περήφανοι μπροστά και να αισιοδοξούμε ότι θα καταστήσουμε την περιοχή μας «πυρήνα Διαμεσολάβησης», όπου θα παρέχονται υψηλές υπηρεσίες εκπαίδευσης/μετεκπαίδευσης και θα παραχθεί θεωρία και «νομολογιακά» προηγούμενα στο νέο αυτό πεδίο. 

Επιτέλους, η Διαμεσολάβηση βρήκε τον ιδανικό της χώρο

Πληροφορίες:
τηλ σταθερό: 2382029756
τηλ κινητό: 6972400026, 6986882856
email:info@inkadig.gr
website: www.ikadig.gr
facebook: Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Γιαννιτσών

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…