Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάλεσμα Δήμου Πέλλας για συμμετοχή στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη


Ο δήμος Πέλλας σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ ΠΕΛΛΑΣ Α.Ε. ενημερώνει όλους τους δημότες ότι το Σάββατο 08 Σεπτεμβρίου στις 17.00 θα αναχωρήσουν λεωφορεία για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Το κόστος μετακίνησης είναι 5 ευρώ με επιστροφή και τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το σταθμό των ΚΤΕΛ, το δημαρχείο των Γιαννιτσών και από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.

Γραφείο Τύπου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Έχω ποιο σοβαρά πράγματα να κάνω.... Θέλω να πάω στην Καλαμάτα να ακούσω πως είναι η καινούργια επιστήμη της αρχιτεκτονικής!!! των Φέικ νιούς!!!από στόματος του αντιπροέδρου μας!!!!Ας πληρώσω και 15€, άλλωστε πως θα αποπληρωθούν τα 240.000.000€ που χρωστάμε σαν κόμμα στο δημόσιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ {ΕΣΤΩ ΚΑΙ 5 ΕΥΡΩ} ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙ ΚΑΙ ΠΑΣΑ-ΠΑΣΑ ΓΚΟΛ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΤΕΛ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ; ΚΑΙ ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ: ΣΤΗΝ ΤΖΑΚΡΗ ΚΑΙ ΣΗΦΑΚΗ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.