Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε διήμερη απεργία κατεβαίνουν οι γιατροί των ΕΟΠΥΥ και ΠΕΔΥ


Σε 48ωρη προειδοποιητική απεργία εντός του Οκτωβρίου 2018 αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ Αττικής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου η απεργία πραγματοποιείται για:

1. Την υπεράσπιση της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Ζητάμε την αναβάθμιση των ΚΥ με προσλήψεις ειδικευμένων γιατρών και πλήρη λειτουργία των εργαστηρίων. Ζητάμε τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας στα ΚΥ.

2. Την πλήρη Επιστημονική και Μισθολογική εξομοίωση των γιατρών ΠΑΑ με τους γιατρούς του ΕΣΥ των Νοσοκομείων (Πρωινό ωράριο, συμμετοχή στη λειτουργία των Νοσοκομείων κλπ).

3. Την κατάργηση της εκβιαστικής και παράνομης μετατροπής των συναδέλφων ΠΑΑ (Γενικής Ιατρικής, Παθολογίας και Παιδιατρικής) σε οικογενειακούς γιατρούς.

4. Την απόσυρση της απαράδεκτης διάταξης Νόμου, που προβλέπει την απόλυση των συναδέλφων που διατηρούν τα ιατρεία τους μετά από δικαστικές αποφάσεις, στις 31/12/2018, εφόσον δεν τα κλείσουν.

5. Την κατάργηση της εγκυκλίου που προβλέπει την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των ΚΥ, που δεν εφημερεύουν μέχρι τις 21:00.

6. Την ανανέωση των συμβάσεων των Επικουρικών Ιατρών και την κάλυψη όλων των αναγκών της ΠΦΥ με αντίστοιχες ειδικότητες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.