Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπό κράτηση δημοσιογράφοι του "Φιλελεύθερου" μετά τη μήνυση Καμμένου


Στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων κρατούνται ο εκδότης της εφημερίδας “Φιλελεύθερος” Αθανάσιος Μαυρίδης, ο διευθυντής Παναγιώτης Λάμψιας, και η αρχισυντάκτρια του πολιτικού Κατερίνα Γαλανού

Και οι τρεις, που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, αναμένεται να οδηγηθούν την Κυριακή ενώπιον του εισαγγελέα.

Αιτία για τη μηνυτήρια αναφορά, που κατατέθηκε στο ΑΤ Εξαρχείων, ήταν πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με τίτλο "Ανήθικο πάρτι".

Τη σύλληψη των τριών δημοσιογράφων καταδίκασαν τόσο η ΕΣΗΕΑόσο και κόμματα της Αντιπολίτευσης.

Πηγή: ant1news.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Πω πω δημοκρατία οποίος είναι εναντίον τους φυλακή πανικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ με ένα ΌΧΙ άστοχο σχόλιο βάλανε ροτα να κλεισουν την ΕΡΤ με ότι αυτό συνεπάγεται. Να σκεφτόμαστε τι λέμε.

      Διαγραφή
    2. Το σχόλιο δηλαδή ότι ο Μητσοτάκης είναι ο θεωρητικός του φασισμού κατά σε ήταν εύστοχο.
      Και εσύ είσαι ο δημοκράτης όπως και ο λαοπρόβλητος παπαροαλέξης.Βολεμένοι ρουφιάνοι, νοητικά καθυστερημένοι το μοναδικό άγχος σας είναι αν θα κλείσει ότι πιο βρώμικο υπάρχει στο δημόσιο τομέα η ΕΡΤ.ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ:ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ και στους δογματικούς της γυμνοσάλιαγκες.

      Διαγραφή
  2. Τι συνεπάγεται αν κλείσει η ΕΡΤ δεν καταλαβαίνω απλά δεν θα τρώνε κάποιοι βολεμενοι από την πλάτη μας μέσω ΔΕΗ και μην μου πεις για ενημέρωση άσε όσο για το σχόλιο όντος πρέπει να σκεφτόμαστε τι λέμε γιατί δεν ξεχνάμε τι σημαίνει αριστερά βλέπε ανατολικό μπλοκ και πολλά άλλα πχ ο ίδιος ο Τσίπρας απλά δες την πορεία του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ θαυμαστή του ΤΟΝΗ ΣΦΗΝΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Εσύ πάλι θαυμάζεις Ακριβοπούλου,Καψοχωμένο και τους άλλους υπέρτατους δημοκράτες της ΕΡΤ.
      Μωρέ ΣΦΙΓΓΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΦΙΓΚΩ.

      Διαγραφή
  3. Να κάνει το σάιτ ψηφοφορία για το κλείσιμο της ερτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να κλείσουν και τα ιδιωτικά , μήπως τι προσφέρουν ; Και αυτά έμεσα εμείς τα πληρώνουμε από τις διαφημήσεις!!!Υποκουλτούρα , μαγειρική , κουτσομπολιά , σαρβαιβορ ,τηλεμάρκετινγκ .
    game of love κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΟΕΡΤ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΜΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΜΜΕΣΑ.[ΜΑΓΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΝΝΟΙΑ].ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ,ΝΤΕΣΤΕΝ?

      Διαγραφή
    2. Το έμεσα δηλαδή δεν σε ενοχλεί!!!Πες μας και κάτι που σε ενθουσιάζει στην ΙΔ.TV εκτος από τις ειδήσεις του SKAJ.

      Διαγραφή
    3. Καταρχήν δεν βλέπω τηλεόραση ραδιόφωνο και μόνο τραγούδια δεν ανοίγω λογαριασμό και να βλέπω ότι μου πίνουν το αίμα τα κομματικά βολεμενα παιδιά της ΕΡΤ ελπίζω ο Μητσοτάκης το πρώτο που θα κάνει είναι κλείσει την ΕΡΤ

      Διαγραφή
    4. Τα 200 εκ που χρωστά η Ν.Δ ούτε αυτά σε ενοχλούν παρόλο που και αυτά έμεσα εσύ τα πλξρώνεις.Σημασία για σένα είναι να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ ,απλά τότε συνέχιζε να πληρώνεις.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.