Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λαϊκή απαίτηση η (επανα)λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος στην Κρύα Βρύση- Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία


Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των γειτόνων στην Κρύα Βρύση όπου το βράδυ της Τρίτης σημειώθηκε το φονικό επεισόδιο στο σπίτι 20χρονης όταν ο 38χρονος δράστης άνοιξε πυρ εναντίον της νεαρής κοπέλας και της οικογένειάς της με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η γιαγιά της κοπέλας και να τραυματιστούν ο παππούς και η αδερφή της 20χρονης.

"Πολλοί πυροβολισμοί, πόλεμος γινόταν. Πήγε να τους ''γαζώσει'' όλους. Ήθελε να πάρει την κοπέλα και ο πατέρας της τον έδιωξε", δήλωσαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 οι γείτονες της οικογένειας.
Ο δράστης φέρεται να ήταν ερωτευμένος με την 20χρονη εγγονή το θύματος, η οποία δούλευε σε κατάστημα στο Αγγελοχώρι Ημαθίας, από όπου κατάγεται και ο δράστης.

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος φερόμενος ως δράστης αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, αλλά και πάλι μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο καθώς η κατάστασή του κρίθημε πολύ σοβαρή και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η 22χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

(Επανα)λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος 

Στο μεταξύ, συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κρύα Βρύση του δήμου Πέλλας από το φονικό που σημειώθηκε χθες και επενέρχεται το σοβαρότατο θέμα της ελλειπούς αστυνόμευσης εξαιτίας του γεγονότος ότι πρόσφατα καταργήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και στην πόλη λειτουργεί μόνο ένας Αστυνομικός Σταθμός με περιορισμένο αριθμητικά προσωπικό. Και μιλάμε για μια περιοχή που -κατά κοινή ομολογία- παρουσιάζει αυξημένη παραβατική συμπεριφορά σε πολλά επίπεδα (ναρκωτικά, διαρρήξεις, κλοπές κ.λ.π.). Το μακελειό που συνέβη χθες το βράδυ κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη οι αρμόδιοι να επενεξετάσουν την περίπτωση της (επανα)λειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος στην περιοχή.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. δηλαδή εαν υπηρχε αστ τμημα τι θα άλλαζε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πλακα κάνετε ρε τι θα γινότανε διαφορετικό αν υπήρχαν 2 αστυνομικοί στο τμήμα πάλι απο Γιαννιτσά θα έρχονταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανεκαθεν η περιοχη της Κρ.βρυσης ηταν προβληματικη απο παραβατικοτητα,ας κανουν δικο τους Δημο να ησυχασουμε, Το μονο που κερδισαν τα Γιαννιτσα ηταν το χρεος της και ακροδεξιοι ψηφοι που εβγαλαν τον Σταμκο με την κομπανια του

      Διαγραφή
    2. Προτείνουμε λοιπόν αφού είναι το ίδιο εάν υπήρχε Τμήμα στην Κρ. Βρύση να κλείσουμε των Γιαννιτσων και να γίνει εδώ.... αφού το ίδιο θα είναι

      Διαγραφή
    3. Εμείς να δεις πως θα ησυχάσουμε! Κάθε μέρα οι περισσότεροι κάτοικοι πρέπει να έρχονται στα Γιαννιτσά για να κάνουν τις δουλειές τους! Με την επανίδρυση του Δήμου υποχρεωτικά πολλές υπηρεσίες πρέπει να επαναλειτουργήσουν όχι τίποτα άλλο θα γλιτώσουν οι κάτοικοι από τις επιζήμιες μετακινήσεις σε χρόνο και χρήμα! Τώρα όσο για την παραμύθα με τα χρέη του Δήμου ίσως να μη το γνωρίζεις η Κεντρική Διοίκηση ανέλαβε την αποπληρωμή των χρεών όλων των Δήμων τς Χώρας! Και ένα τελευταίο για να μην νομίζεις ότι μάς κάνατε χάρη και ο Δήμος Γιαννιτσών είχε τεράστια χρέη!

      Διαγραφή
  3. Πολυδυναμο χρειαζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρεγμένη σανίδα χρειάζεται γενικός η πολύ δημοκρατία μας βλαπτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ναι έχετε την χ.α τι τους θέλετε τους αστυνόμους

      Διαγραφή
    2. και η πολλη αμορφωσια βλαπτει

      Διαγραφή
  5. Το Αστυνομικο τμημα , στην Κρυα Βρυση πρεπει να επανατουργηση , γιατι υπαρχουν πολλα χωρια που μενουν διχως Αστυνομικη προστασια , ασ κανει κατι ο κ .Δημαρχος και οι τοπικοι παραγωντες , να ενδιαφερθουν για το θεμα αυτο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχετε την εντύπωση ότι η Σκύδρα λόγου χάρη που έχει τμήμα είναι ποιο ασφαλείς η περιοχή ή οι κάτοικοι νιώθουν περισσότερη ασφάλεια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.