Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοκ στην κοινωνία του Κιλκίς! Πέθανε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Φλωρίδης


Σοκ και βαθιά θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία του Κιλκίς ο αιφνίδιος θάνατος του διοικητικού υπαλλήλου της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, δημοσιογράφου και αρθρογράφου Παναγιώτη Φλωρίδη, αδελφού του πρώην υπουργού Γιώργου Φλωρίδη.

Ο εκλιπών βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός στο μικρό πάρκο των οδών Ούλοφ Πάλμε και Σπάρτη, κοντά στο ξενοδοχείο «Ευριδίκη» και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο θάνατός του επήλθε αργά το βράδυ της προηγούμενης ημέρας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Η σορός του διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς για νεκροψία και νεκροτομή.

Η εκφορά του θα γίνει από τον ιερό ναό Αγίων Βασιλείου και Νικολάου (πλησίον πρώην ΚΕΓΕ) σήμερα στις 4.30 το απόγευμα, ενώ ο ενταφιασμός λίγο αργότερα στο κοιμητήριο Σταυροχωρίου,, γενέτειρας του εκλιπόντος.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη για το θάνατο του Παναγιώτη Φλωρίδη

Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα τον ξαφνικό χαμό του Παναγιώτη Φλωρίδη. Ο εκλιπών χρωμάτισε με το δικό του ξεχωριστό  ύφος την Κιλκισιακή δημοσιογραφία, την οποία και υπηρέτησε πιστά ως αρθρογράφος επί σειρά ετών.  

Η απώλειά του είναι βαριά για τον τόπο μας που στερείται έναν άνθρωπο που είχε πάντοτε την παρρησία να εκθέτει στο κοινό τις απόψεις του με γενναιότητα και ευθυβολία.  

Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και την εξ ύψους παρηγορία.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.