Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φεστιβάλ Νέων από το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Έδεσσας… με άρωμα Εκπαίδευσης! (φωτο)


Το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου, όπως κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Έδεσσας, διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, το 10ο Φεστιβάλ Νέων, που αποτελεί θεσμό για την ευρύτερη περιοχή.

Φέτος, το φεστιβάλ, που φέρει τον τίτλο ‘’Εκφράσου Ελεύθερα’’, ήταν αφιερωμένο στην εκπαίδευση, με μαθήτριες και μαθητές, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, νε έχουν το πρώτο λόγο στις δράσεις που υλοποιήθηκαν.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε Πέλλας, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Πέλλας, η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Βάσιου Αικατερίνη και η υπεύθυνη ΚΕΣΥΠ Τεστέμπαση Αθηνά, απευθυνόμενοι στα παιδιά των Λυκείων και Γυμνασίων της Έδεσσας, ανέλυσαν το θέμα της προσωπικότητας των νέων και το θέμα του επαγγελματικού προσανατολισμού.

Ακολούθησε συζήτηση, ενώ η εκδήλωση έδωσε την αφορμή για μελλοντικές επισκέψεις στα σχολεία.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, το Φεστιβάλ ανέδειξε άλλη μια πτυχή της καθημερινότητας.

Ειδικότερα, ο αθλητικός σύλλογος ταεκβοντο Έδεσσας Μπιρόζη, που μας έχει χαρίσει παγκόσμιες διακρίσεις, παρουσίασε τις επιδόσεις των μαθητών της και το άθλημα, ενώπιων των παρευρισκόμενων στην ίδια αίθουσα.

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στο μικρό θέατρο Βαρουσίου, μικροί μαθητές και μαθήτριες, είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν έχοντας το θέμα την εκπαίδευση.

Δήλωση Προέδρου ΤΟΣΥΝ Αντώνη Μπουρδάνη:

‘’ Ένα ακόμα Φεστιβάλ Νέων, ανήκει πλέον στο παρελθόν.
Το ΤΟΣΥΝ όμως, πρέπει και θα έχει συνέχεια…

Εκφράζοντας τις νεανικές ανησυχίες και την νεανική διάθεση για προσφορά στην τοπική μας κοινωνία. Οι δράσεις μας είχαν και θα έχουν την μορφή της αποτελεσματικής παρεμβατικότητας, θέλοντας να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στην ενημέρωση, αλλά και στις ανάγκες που χρειάζονται οι νέοι’’.

Το Δ.Σ του ΤΟΣΥΝ Δήμου Έδεσσας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους παρακάτω, για την επιτυχή διοργάνωση των δράσεων που κάλυψαν το φετινό Φεστιβάλ νέων.
* Δήμο Έδεσσας και τον Δήμαρχο Δημήτρη Γιάννου
* Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης : Διευθυντή κ. Θωμά Μπαχαράκη και τον Διευθυντή εκπαιδευτικών θεμάτων κ. Δημήτρη Γερεμτζέ, την υπεύθυνη ΚΕΣΥΠ κ.Τεστέμπαση Αθηνά και την υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων κ. Βάσιου Αικατερίνη καθώς και τους Διευθυντές και εκπαιδευτικούς των σχολείων της Έδεσσας.
* Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και Αντιπεριφερειάρχη Αθηνά Αηδονά
* ΔΗΚΕΔΕ και την Πρόεδρο Νατάσα Ιατρίδου
* Αθλητικό Σύλλογο ταεκβοντο Έδεσσας Μπιρόζη
                              
Ο Πρόεδρος
ΤΟ.ΣΥ.Ν Δήμου Έδεσσας
Αντώνης Μπουρδάνης
festedes
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.