Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή του ΓΕΛ Αριδαίας σε προγράμματα Erasmus+

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει δυναμικά για το Γενικό Λύκειο Αριδαίας. Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η συμμετοχή του ΓΕ.Λ. Αριδαίας σε δύο προγράμματα Erasmus+. Το πρώτο αφορά μαθησιακή κινητικότητα (KA1) καθηγητών/-τριών του σχολείο, έχει τίτλο: '' Safe N.E.T.S.S.: Neuroeducaton-Emotional Empowerment Training on Soft Skills'' και περιλαμβάνει 6 κινητικότητες σε 2 χώρες της Ε.Ε. και παρακολούθηση 3 σεμιναρίων με θέμα τη Νευρογλωσσική Εκπαίδευση, την αντιμετώπιση του άγχους και τις εγκάρσιες δεξιότητες. 

Το δεύτερο πρόγραμμα αφορά μαθησιακή κινητικότητα (ΚΑ2) μαθητών/-τριών και καθηγητών/-τριών και έχει τίτλο: ''Science around us''. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα λάβουν μέρος μαθητές/μαθήτριες, καθηγητές/καθηγήτριες του σχολείου, οι οποίοι θα μετακινηθούν σε σχολεία της Πολωνίας, της Ισλανδίας, της Γαλλίας, της Φινλανδίας και της Μάλτας. Η συγκεκριμένη αίτηση έλαβε την πρώτη θέση (βαθμολογία 99/100) ανάμεσα σε όλες τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν στην Πολωνία. 

Τα συγκεκριμένα προγράμματα θα δώσουν την ευκαιρία σε καθηγητές/-τριες του σχολείου καθώς και σε μαθητές/-τριες να ανοίξουν τα φτερά τους, να γνωρίσουν εκ των έσω τα εκπαιδευτικά συστήματα των άλλων χωρών της Ε.Ε., να γνωρίσουν νέες μεθόδους διδασκαλίας και προσέγγισης των φυσικών επιστημών, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους, αλλά και τις δεξιότητες σε καίριους τομείς.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…