Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών "Pella Half Marathon" 2018 μέσα από τη νέα δημιουργία του εκπαιδευτικού Γιώργου Γρηγοριάδη! (βίντεο)


«Τιμώντας τη εκτέλεση των συμπολιτών μας στις 14-9-1944 στους οποίους είναι αφιερωμένος ο Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών "Pella Half Marathon" 2018, παραδίδει στην αγαπημένη του πόλη τη δική του δημιουργία».

Πρόκειται για τον εκπαιδευτικό Γιώργο Γρηγοριάδη, ο οποίος παρουσιάζει την τελευταία του εκπληκτική δημιουργία - αφιέρωμα στον Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών "Pella Half Marathon" 2018.

Ο κ. Γρηγοριάδης, μέσα από ένα video διάρκειας 7.30΄, αναφέρεται με έναν ξεχωριστό, εμπνευσμένο, συγκινητικό και συνάμα αξιοθαύμαστο και ζωντανό τρόπο, στον Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών "Pella Half Marathon" 2018, που διοργανώνεται από τον Δήμο Πέλλας στην μνήμη των συμπολιτών μας που βασανίστηκαν και θανατώθηκαν από τους Γερμανούς και τους Έλληνες ναζιστές.

Ο ίδιος σημειώνει: «Ευχαριστώ πολύ τις Χατζημιχαηλίδου Μαρία, Παπαδοπούλου Ιωάννα, Γαβριηλίδου Δέσποινα και Λιάκη Σοφία αθλήτριες του τμήματος στίβου του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών που πραγματικά ίδρωσαν (κυριολεκτικά και μεταφορικά) για τη δημιουργία αυτού του βίντεο.

Πολλά ευχαριστώ και στην Άννα Κίτσου που ανέλαβε χρέη μεταφορέα.

Τα πλάνα γυρίστηκαν με την κάμερα του 2ου Γελ Γιαννιτσών και ευχαριστούμε πολύ τη Διευθύντρια κ. Πασχούδη Μαρία για την ευγενική παραχώρηση».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.