Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το μουσικό σύνολο Pella΄s Brass από την Πέλλα συμμετείχε σε συναυλία με την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στην Θεσσαλονίκη (φωτο)



Με το μουσικό σύνολο Pella's Brass, τη φιλαρμονική του Δήμου Καλαμαριάς και την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή συναυλία στο Κυβερνείο, το γνωστό πανέμορφο νεοκλασικό κτίριο με εκπληκτική θέα στον Θερμαϊκό και την παραλία της Θεσσαλονίκης. Η συναυλία δόθηκε την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων "Παρά Θιν Αλός".

Οι νεαροί μουσικοί του συνόλου από την Πέλλα έζησαν μία εκπληκτική εμπειρία, ενώ παράλληλα άφησαν άριστες εντυπώσεις!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκε από τον Πλωτάρχη Αρχιμουσικό Γιώργο Τσιλιμπάρη, ο απόστρατος Ανθυπασπιστής του Π.Ν Συμεών Κετίκογλου, ιδρυτικό μέλος του Pella's Brass, για τη 12ετή προσφορά του ως μουσικός στο σώμα της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού!!!

Το Pella's Brass είναι ένα μουσικό σύνολο χάλκινων πνευστών που δημιουργήθηκε, με σκοπό τη συμβολή στην πολιτιστική και πολιτισμική ανάπτυξη του τόπου.

Αποτελείται από καλλιτεχνικά ανήσυχους νέους μουσικούς από τον ευρύτερο χώρο του νομού Πέλλας, που μέσα από την καθημερινή συνεύρεση και τη συμμετοχή τους σε πολύμορφες εκδηλώσεις (μέσω του σχήματος) αποσκοπούν τόσο στην προσωπική τους δημιουργική έκφραση όσο και τη διαμόρφωση του καλλιτεχνικού αισθητηρίου του κοινού.

Τη μουσική επιμέλεια του σχήματος έχει ο Σίμος Κετίκογλου και την καλλιτεχνική επιμέλεια η Ολυμπία Ξανθοπούλου.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.