Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τι πρέπει να προσέξετε στο site σας για να αυξήσετε τις πωλήσεις


Η επαγγελματική σας ιστοσελίδα είναι σημαντικό να λειτουργεί σωστά σε κινητές συσκευές.

Συνεπώς, ήρθε η στιγμή να βελτιστοποιήσετε το site της επιχείρησής σας ώστε να γίνει φιλικό προς κινητές συσκευές, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Οι ενέργεια αυτή θα συνδράμει θετικά και στη φάση προώθησης των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας, με τη διαφήμιση Adwords.

Δείτε παρακάτω μερικούς από τους λόγους για τους οποίους η παρουσία σε κινητές συσκευές είναι ζωτική για την επιχείρησή σας.

1/ Οι ιστότοποι που είναι φιλικοί προς κινητές συσκευές εμφανίζονται σε υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης.
2/ Οι αναζητήσεις σε κινητές συσκευές αποτελούν πάνω από τις μισές αναζητήσεις στο Google.
3/ Για πολλούς διαφημιζόμενους, το μεγαλύτερο μέρος της επισκεψιμότητας προέρχεται από άτομα που χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα.
4/ Αν ο ιστότοπος δεν είναι φιλικός προς κινητές συσκευές, οι επισκέπτες είναι 5 φορές πιθανότερο να τον εγκαταλείψουν.

Είναι ο ιστότοπος φιλικός προς κινητές συσκευές;

Φανταστείτε ότι είστε ένας δυνητικός πελάτες και ανοίγετε τον ιστότοπό σας σε ένα κινητό τηλέφωνο. Πόσο γρήγορα φορτώνει ο ιστότοπος; Πόσο εύκολο είναι να βρείτε αυτό που ψάχνετε;

Όταν κάποιος επισκέπτεται τον ιστότοπό σας με μια κινητή συσκευή, περιμένει να βρει αμέσως απαντήσεις. Θέλει να μάθει γρήγορα πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας και να αποφασίσει αν τον ενδιαφέρει. Η εμπειρία που θα έχει στον ιστότοπο θα επηρεάσει σημαντικά την εντύπωση που θα σχηματίσει για την επιχείρηση και τις πιθανότητες να γίνει πελάτης.

Για να σχεδιάσετε έναν ιστότοπο φιλικό προς κινητές συσκευές, θα πρέπει να εστιάσετε στη δημιουργία μιας απλής, σαφούς λειτουργίας πλοήγησης που θα συνδέει τους επισκέπτες με ό,τι αναζητούν.

Αύξηση των δυνητικών πελατών στο διαδίκτυο

Απλοποιήστε τις φόρμες. Βεβαιωθείτε ότι οι χρήστες μπορούν να μεταβούν εύκολα στις φόρμες, καθώς και ότι η καταχώρηση δεδομένων είναι περιορισμένη και γίνεται εύκολα με τους αντίχειρες.

Περιορίστε την κύλιση και την εστίαση. Η φόρμα θα πρέπει να καταλαμβάνει μόνο τον χώρο που διατίθεται σε μια οθόνη κινητής συσκευής. Όταν οι χρήστες αναγκάζονται να κάνουν κύλιση και εστίαση κατά την καταχώρηση των στοιχείων τους, είναι δύσκολο να αποφύγουν τα λάθη.

Επιλέξτε προσεκτικά τα πεδία δεδομένων. Βεβαιωθείτε ότι η πρόσβαση στις πληροφορίες που ζητάτε στη φόρμα είναι απλή και η επικύρωσή τους εύκολη. Χρησιμοποιήστε την επικύρωση, για να υποδείξετε σφάλματα για μη συμπληρωμένα πεδία.

Ενθάρρυνση των επισκέψεων στο κατάστημα. Ενθαρρύνετε πάνω απ' όλα τις επισκέψεις. Καταστήστε σαφές ότι είναι καλύτερα οι χρήστες να επισκέπτονται το φυσικό σας κατάστημα. Σε κάθε σελίδα του ιστοτόπου σας, προβάλετε έναν χάρτη, ένα κουμπί τοποθεσίας ή ένα εικονίδιο που συνδέει απευθείας στη φυσική διεύθυνση και τις ώρες λειτουργίας του καταστήματός σας.

Φροντίστε να υπάρχει περιορισμένο περιεχόμενο. Βελτιώστε την πλοήγηση στον ιστότοπο, προκειμένου να παρέχονται πληροφορίες που αρκούν για να πείσουν τους χρήστες να επισκεφτούν το κατάστημα.

Αποφύγετε τα στοιχεία που αποσπούν την προσοχή. Οι προωθήσεις μπορούν να πείσουν τους χρήστες να επισκεφτούν το κατάστημά σας, αλλά δεν πρέπει να δυσχεραίνουν την πλοήγηση.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.