Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΟ Κουφαλίων - Αλμωπός Αριδαίας 0-0 (φωτο)



Στο γήπεδο των Κουφαλίων σε ένα μέτριο παιχνίδι από ποδοσφαιρικής άποψης ο Αλμωπός Αριδαίας αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την τοπική ομάδα του ΠΑΟ Κουφαλίων. Οι γηπεδούχοι προερχόταν από δυο διαδοχικές ήττες ενώ ο Αλμωπός από μία νίκη και μία ήττα. 
Το παιχνίδι είχε πολλές μονομαχίες και μπορεί να χαρακτηριστεί σκληρό σε πολλές φάσεις του αγώνα. Ο Αλμωπός μετά το ημίωρο του αγώνα ανέβασε την απόδοση του και έκλεισε τον ΠΑΟ Κουφαλίων στα καρέ του πιέζοντας για την επίτευξη ενός γκολ. Στάθηκε άτυχος σε τρεις φάσεις, στο 36′ όταν ο Αλέξης Μεντής από το σημείο του πέναλτυ σούταρε και η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Κανδυλάπτη, στο 42′ όταν ο Ρικάρντο Τσαβάρι από δεξιά με εξαρειτική προσπάθεια μπήκε στη περιοχή, σούταρε και απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Κουφαλίων και στο 44′ με σούτ – άουτ του Πολύζου από πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αγώνας δεν είχε κάτι το αξιομνημόνευτο εκτός από την μεγάλη ευκαιρία του Αλμωπού να πάρει το τρίποντο στο τέλος της αναμέτρησης με σουτ του Λάζαρου Ελευθεριάδη όπου η μπάλα χτύπησε για δεύτερη φορά στο δοκάρι της εστίας του Κανδυλάπτη.

Καλή η διαιτησία των: Τσακαλίδη, Γούτα και Χαραλαμπόπουλου

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟ Κουφαλίων: Κανδυλάπτης, Χαραλαμπίδης, Αγτζίδης, Κοντσίδης, Λιόντας, Μαργαρίτης, Προβατίδης, Γιαννουπλάκης, Υψηλός, Πολίτης, Μπάλιος

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κωνσταντινίδης, Γαλιδόπουλος και Ατζαμιδάκης

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Τσαβάρι, Ασλαμπάλογλου, Ελευθεριάδης Λ., Κιουλτζόπουλος, Μεντής, Ξόμπλιος, Πολύζος, Σαϊνατούδης, Σαμαρόπουλος, Τζιμογιάννης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κυριακίδης, Κάρτζιος, Ιωάννου και Ελευθεριάδης Γ.

Επόμενος αγώνας για τον Αλμωπό εντός έδρας με την Βέροια για την 4η αγωνιστική της Football League 2.






Φωτο: e-koufalia.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.