Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο «σφυρί» αυτοκίνητα από 100 ευρώ!


Στο «σφυρί» βγάζει η Διεύθυνση Διαχείρησης Δημόσιου Υλικού (πρώην ΟΔΔΥ) την σήμερα Πέμπτη (04/10) αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Οι τιμές εκκίνησης είναι τόσο χαμηλές που προκαλούν... εγκεφαλικά.

Αυτοκίνητα, μηχανές και μοτοποδήλατα θα δημοπρατηθούν και οι τιμές εκίννησης είναι κάτι περισσότερο από ελκυστικές για τους φιλόδοξους νέους ιδιοκτήτες των οχημάτων καθώς ξεκινούν από μόλις 100 ευρώ!

Από μεγάλα τζιπ πολλών κυβικών μέχρι μικρά αυτοκίνητα σε πρώτες τιμές πολύ κάτω από τις πραγματικές τις αγοράς προβλέπει δημοπρασία του ΟΔΔΥΧ που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου. Μάλιστα, στην δημοπρασία βγαίνουν στο «σφυρί» και 38 μοτοσυκλέτες και μοτοποδήλατα.

Τα οχήματα που εκποιούνται είναι μεταχειρισμένα ενώ μεταξύ της λίστας υπάρχουν και μοντέλα που για να τα αποκτήσει κάποιος θα χρειαστεί να δώσει πολλές χιλιάδες ευρώ.

Τα οχήματα προέρχονται απο κατασχέσεις και κάποια είναι έτοιμα για κυκλοφορία. Ωστόσο ορισμένα από αυτά θα χρειαστούν επισκευές. Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων μπορεί να γίνει από τους ενδιαφερόμενους με την βοήθεια τεχνικού συμβούλου της επιλογής τους χωρίς όμως την χρήση εργαλείων ή άλλων μηχανικών μέσων και χωρίς να τεθεί σε κίνηση το όχημα, προκειμένου να προσδιορίσουν το ύψος των ζημιών ώστε να διαμορφώσουν ανάλογα και τις προσφορές τους.



Στις 04/10/2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00 π.μ., στην αίθουσα δημοπρασιών της αποθήκης Μαγουλέζας της Υπηρεσίας στα Άνω Λιόσια, τηλ. Αποθήκης 210.2471988 και 210.2473124, δημοπρατούνται:

Α) Μηχανήματα της Γ.Γ.Π.Σ. (Εκφαλωτικές Μηχανές, Ρολοφορείς, Διπλωτικό Χαρτιού, Εκτυπωτικές Μηχανές) και δύο (2) Τρεϊλερ Αποθηκών Μαγουλέζας.

Β) Ακολούθως και στον ίδιο χώρο και ώρα 9:15 π.μ. δημοπρατούνται: τριάντα οκτώ (38) Δίκυκλα, τρία (3) Δίκυκλα με Άδεια Τροχαίας και εξήντα (60) Επιβατικά για Κυκλοφορία Αποθήκης Μαγουλέζας.

Οι Διακηρύξεις έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο www.aade.gr (ΜΕΝΟΥ> Δημοπρασίες ΔΔΔΥ). Για την επίσκεψη των Μηχανημάτων της Γ.Γ.Π.Σ. θα πρέπει να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210-4802774, 210-4802882, 210-4802706.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.