Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μεγαλοπρέπεια και επισημότητα γιορτάστηκε η 106η επέτειος απελευθέρωσης των Γιαννιτσών (βίντεο)


Με κάθε επισημότητα και με μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε σήμερα η 106η επέτειος απελευθέρωσης των Γιαννιτσών από τον Τουρκικό ζυγό.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων άρχισε από χθες με καταθέσεις στεφάνων από μαθητές σχολείων σε μνημεία της πόλης.

Σήμερα το πρωί τελέστηκε ιερή δοξολογία στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλας και Αλμωπίας κ. Ιωήλ. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο δάσκαλος του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών Δημήτρης Καρατσαλιώτης.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των Γιαννιτσών.

Με το πέρας της δοξολογίας και με σύμμαχο τις ιδανικές καιρικές συνθήκες, επίσημοι, εκπρόσωποι αρχών - φορέων και πολίτες μετέβησαν στον πεζόδρομο, όπου πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα και παρουσία πλήθους πολιτών η καθιερωμένη παρέλαση με την συμμετοχή σχολείων από όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του δήμου Πέλλας, τμημάτων πολιτιστικών συλλόγων, τμήματος του στρατού.



Την παρέλαση, εκτός του Σεβασμιωτάτου κ. Ιωήλ, παρακολούθησαν από την εξέδρα των επισήμων, ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, οι βουλευτές Πέλλας Γιάννης Σηφάκης και Γιώργος Καρασμάνης, ο δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών κ.α.

Δείτε εικόνες από την παρέλαση μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:

apelgia18
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Πάλι κακία θα πω. Κάποιοι πρώην της εξουσίας, ως τι βρίσκονται μπροστά στις οθόνες; Και κάτι άλλο. Μήπως πρέπει να βάλουμε τη Νικολούλη να ψάξει για κάποιον βουλευτή του νομού μας που χάθηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΛΛΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΒΑΡΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΑΙΝΕΙ ΤΑ....ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ

      Διαγραφή
  2. ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΓΡΑΒΑΤΑ ΡΕ ΣΗΦΑΚΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπαδός του Πολάκη... επαναστάτες του σαλονιού

      Διαγραφή
    2. ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ - ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΕΝΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΛΑΚΑΤ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.
      ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ.

      Διαγραφή
  3. Συναγωνισμός του κίτσσσσ. Χάθηκε η αξιοπρέπεια? Φοράει ο καθένας ότι του καπνίσει και νομίζει πως έτσι εκπροσωπεί κάποιον. Λίγο σεβασμό κυρίως στις παραδοσιακές φορεσιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επαναλαμβάνω. Δεν λείπει κάποιος από την οθόνη; Αλήθεια το λέω αγωνιώ. Αλλά πάλι έχουμε και έλλειψη ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. Ξέρω και εγώ. Μπορεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Κυβέρνηση δεν εκπροσωπήθηκε... Που να τολμούσε να σταθεί σε εξέδρα Υπουργός και να παρελαύνουν έφεδροι καταδρομείς ,Πέλλα κ Λύκειο Ελληνίδων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα στους βουλευτές του νομού μας. Έπρεπε η ιστορία να τους γράψει με χρυσά γράμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω θα πω σαν πολιτης αυτου του νομου συγκεκριμενα της πολης των γιαννιτσων οτι ολοι αυτοι που υποτιθεται εκπροσωπουν τα γιαννιτσα δημαρχος βουλευτες ειτε ν.δημοκρατιας ειτε συριζα δεν εχουν προσφερει απολυτως τιποτα απολυτως ομως τιποτα !! οι δρομοι σε ολα τα γιαννιτσα και περιφερειακα γυρω στα χωρια ειναι αθλιοι δεν υπαρχουν δομες για παιδια με αναπηρια δεν δεν δεν !!! ξυπνηστε επιτελους γιαννιτσιωτες και γιαννιτσιωτισσες και μην δινετε ψηφο σε κανεναν σας κοροιδευουν ολοι! απο λογια ολοι χορτασαμε απο πραξεις δεν ειδαμε τιποτα μονο θα θα θα και μολις κατσουν στην καρεκλα τους κυριευει η επαρση και η αδιαφορια...ξυπνηστεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.