Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ενισχυτική διδασκαλία για το σχολικό έτος 2018-2019


Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η Υπουργική Απόφαση για την οργάνωση και λειτουργία σχολικών κέντρων αντισταθμιστικής εκπαίδευσης ως προς την Ενισχυτική Διδασκαλία για το σχολικό έτος 2018-2019. Τα αυτοτελή υποστηρικτικά προγράμματα διδασκαλίας μπορούν να παρακολουθήσουν μαθητές του Γυμνασίου στα μαθήματα: 
1) Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία 
2) Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία 
3) Μαθηματικά 
4) Φυσική 
5) Χημεία 
6) Αγγλικά
Σημειώνεται ότι σκοπός της Ενισχυτικής Διδασκαλίας είναι η επανένταξη των μαθητών στη διαδικασία μάθησης, η βελτίωση της απόδοσής τους ώστε να ολοκληρώσουν την υποχρεωτική εκπαίδευση, η μείωση της μαθητικής διαρροής και της πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου και η αύξηση των ποσοστών πρόσβασης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Δείτε ΕΔΩ την σχετική Υπουργική Απόφαση

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ;
    Η ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ......ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ.
    Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥΣ.....Ο ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Β/ΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ Γ/ΘΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΚΟΠΙΑΣΕΙ.
    ΜΗΠΩΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ;
    NA ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ Η΄ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΕΝΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΩΡΟΜΗΣΘΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.