FOUTSITZHS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημόσια διαβούλευση νέων Δήμου Πέλλας - Νοέμβριος 2018

Λίγο πριν τα πρώτα γενέθλια του Σωματείου μας, το Διοικητικό Συμβούλιο παραμένει πιστό στη βασική αρχή της ύπαρξής του μέσω του Καταστατικού του, την πολιτική ενεργοποίηση των νέων του Δήμου, σχεδιάζει και δουλεύει για μια νέα δράση.  Η ημερήσια δημόσια διαβούλευση με τους νέους του Δήμου Πέλλας θα λάβει χώρα στις 10 Νοεμβρίου 2018 από τις πρωινές μέχρι τις μεσημεριανές ώρες στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών. Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εν καιρώ.

Τι είναι αυτό που πάμε να κάνουμε με τη νέα δράση της Διαβούλευσης Νέων ;

Μια εκδήλωση με συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης στον ίδιο χώρο ταυτοχρόνως με νέους 18-28 ετών, φοιτητές, μαθητές και εκπροσώπους των τοπικών φορέων.

Απαρτίζεται από 5 τραπέζια και στο καθένα έχει ανατεθεί ένας στόχος-θεματική:

Α. Προαγωγή της αυτονομίας και ανεξαρτησίας των Νέων και διευκόλυνση της πρόσβασής τους στις Τέχνες και τον Πολιτισμό,
Β. Ποιοτική Εκπαίδευση- Κατάρτιση- Μαθητεία και Προσιτός Αθλητισμός,
Γ. Ενίσχυση της συμμετοχής των Νέων στη δημοκρατική ζωή,
Δ. Αξιοπρεπής Εργασία και ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας των Νέων με έμφαση στον πρωτογενή τομέα,
Ε. Πράσινες και φιλικές στους νέους πόλεις και ανάπτυξη του τουρισμού.

-  Κάθε τραπέζι θα απαρτίζεται από νέους 18-28 ετών, φοιτητές, μαθητές και εκπροσώπους φορέων της τοπικής κοινωνίας σχετικούς φυσικά με την κάθε θεματική.
-  Επικεφαλής κάθε τραπεζιού θα είναι ένας συντονιστής – φοιτητής που θα επιλεγεί από το Δ.Σ. του Σωματείου .
-  Το πιο σημαντικό είναι πως ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ. Θέλουμε να φέρετε τις φρέσκιες και νεανικές ιδέες και προτάσεις σας για να χαράξουμε τις πολιτικές για την νεολαία σε τοπικό επίπεδο.
-  Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.
Καλούμε τους νέους του Δήμου Πέλλας να δηλώσουν συμμετοχή αν ήδη είναι μέλη του Σωματείου ή να εγγραφούν στα μητρώα μελών και να δηλώσουν συμμετοχή  και παράλληλα να μας ακολουθήσουν στην Σελίδα στο Facebook «Σωματείο Εν Έργω». 

Οι αιτήσεις έχουν ήδη ανοίξει και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι 30 Οκτωβρίου 2018.

Μπες και διάλεξε σε ποιο τραπέζι θες να καταθέσεις τα όνειρά σου για το μέλλον ! 

Για οποιαδήποτε επικοινωνία : syllogos@en-ergw.gr

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Θωμάς Σεβαστιάδης
Πρόεδρος Σωματείου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…