Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατεστραμμένη εδώ και 2 μήνες η μπάρα στην Ν.Ε.Ο. Μελισσίου – Μαυροβουνίου - Κίνδυνος για ατυχήματα!


Σε προηγούμενο ρεπορτάζ αναδείξαμε την επικινδυνότητα της Ν.Ε.Ο. Μελισσίου – Μαυροβουνίου, στη διασταύρωση των φαναριών προς Μαυροβούνι και Αριδαία.
Αρκετά ατυχήματα έχουν γίνει σε εκείνο το σημείο, αφού τα διερχόμενα αυτοκίνητα, οι οδηγοί των οποίων δεν γνωρίζουν την επικινδυνότητα του δρόμου, «καρφώνονται» πάνω στην διαχωριστική μπάρα του ζικ-ζακ,  πριν τα φανάρια.
Έχουν περάσει δύο μήνες από τότε που αναδείξαμε το θέμα με φωτογραφία της κατεστραμμένης μπάρας και μέχρι σήμερα δεν έχει επισκευασθεί, όπως φαίνεται και στη νέα φωτογραφία από το σημείο.

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο δρόμος αυτός έχει μεγάλη κυκλοφοριακή επιβάρυνση και είναι αναγκαία η επίλυση του διαχρονικού αυτού προβλήματος. Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας ας φροντίσουν άμεσα να αποκαταστήσουν τις ζημιές, όπου είναι απαραίτητο, αφενός μεν βελτιώνοντας την αισθητική εικόνα της Ν.Ε.Ο. στους πολυάριθμους επισκέπτες της ΠΕ Πέλλας, αφετέρου για να κάνουν ασφαλέστερη την κίνηση των οχημάτων στο συγκεκριμένο κομμάτι της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Στοίχημα ότι σε 10 μέρες θα έχει γίνει. Έτσι λειτουργούν. Μόνο με αναφορές και καταγγελίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνιμα παρατημένη η Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Έδεσσας.Χωρίς φώτα συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θυμίστε μου πόσους περιφερικούς συμβούλους έχουμε ;;;;;; περνάει κανείς απο εκεί;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.