Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζεται για 2η μέρα από τους μαθητές η κατάληψη του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών! (φωτο)


Συνεχίζεται σήμερα, για δεύτερη ημέρα η κατάληψη στην οποία έχουν προχωρήσει οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών, διαμαρτυρόμενοι για «τις αντίξοες και απαράδεκτες συνθήκες λειτουργίας του», όπως τονίζουν σε σχετική ανακοίνωση με τα αιτήματά τους.

Σήμερα το πρωί το εν λόγω σχολείο επισκέφθηκε ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, Θωμάς Μπαχαράκης, ο οποίος είχε διάλογο με μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς για τα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών και φυσικά το πρόβλημα στέγασης που υφίσταται εδώ και 22 χρόνια!

Υπενθυμίζουμε ότι οι μαθητές, με βασικό σύνθημα «θέλουμε ένα σχολείο που μας αξίζει», πραγματοποίησαν χθες στις 11.30 το πρωί πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο των Γιαννιτσών και στη συνέχεια παρέδωσαν σχετικό υπόμνημα με τα αιτήματά τους στο δήμαρχο Πέλλας, τον οποίο και επισκέφθηκαν στο δημαρχείο.

«Ύστερα από 22 χρόνια λειτουργίας μας φοιτούν πάνω από 150 μαθητές κάτω από αντίξοες και απαράδεκτες συνθήκες, σε αίθουσες ΠΡΟΚΑΤ και λυόμενα κτίρια», επισημαίνουν, προσθέτοντας ότι μάθημα γίνεται  στα… αποδυτήρια του  Γυμναστηρίου, στα εργαστήρια Φυσικής, στην αίθουσα Πληροφορικής, ακόμη και στην αποθήκη του σχολείου!

Οι μαθητές, μεταξύ άλλων, ζητούν: 
- Ανέγερση νέου κτιρίου που θα στεγάζεται το Μουσικό Σχολείο
- Διορισμούς καθηγητών με οργανικές θέσεις
- Σαφή καθορισμό της διδακτέας ύλης
- Δωρεάν μουσικά βιβλία.

Φωτορεπορτάζ από τις αίθουσες όπου γίνεται το μάθημα στο Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών:






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω πως βλεποντας αυτες τις εικονες δεν ειναι σωστο να σχολιαζετε κανοντας πλακα αλλα αντιθετος να υποστιριξετε τα αιτηματα των παιδιων διαφορετικα δεν βρισκω λογο να γινεται σχολιασμος

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.