Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ΝΔ και οι «εκλεκτοί» της για τους 4 δήμους της Π.Ε. Πέλλας


Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν (αναμένονται το Μάιο του 2019) και τα κόμματα έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για τις υποψηφιότητες που θα υποστηρίξουν ανά την Ελλάδα, χωρίς να δοθούν όμως τα παραδοσιακά «χρίσματα». 
Στην οδό Πειραιώς, στη ΝΔ, μελετούν προσεκτικά όλα τα ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι των συζητήσεων για τη διεκδίκηση των δήμων που «χάθηκαν» στις αυτοδιοικητικές κάλπες του 2014. 
Παράλληλα, δεν παραβλέπονται και αυτοί οι δήμοι όπου οι δυνάμεις της Ν.Δ. παραμένουν ισχυρές, ώστε να επαναληφθούν τα προηγούμενα νικηφόρα αποτελέσματα, όπως συνέβη άλλωστε στους τρεις από τους τέσσερις  δήμους της Πέλλας (Πέλλας, Έδεσσας και Αλμωπίας).

Έτσι λοιπόν, οι δήμοι όπου η Νέα Δημοκρατία παρουσιάζει έναν… «εφησυχασμό» είναι εκείνοι στους οποίους ήδη υπάρχει εκλεγμένος «γαλάζιος» δήμαρχος και αναμένεται να είναι εκ νέου υποψήφιος. Μεταξύ αυτών και οι δήμοι της ΠΕ Πέλλας που προαναφέραμε.


Στο δήμο Πέλλας, από την Πειραιώς θα υποστηριχθεί η υποψηφιότητα του δημάρχου Γρηγόρη Στάμκου. 
Από τον ίδιο χώρο προέρχεται και ο Στάθης Καστερίδης, ο οποίος όμως επιδιώκει να σχηματίσει ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο με υποψηφίους και από τον χώρο της κεντροαριστεράς.
Το τελευταίο διάστημα, πληθαίνουν όλο και περισσότερο τα σενάρια για σχηματισμό συνδυασμού με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο επίσης προερχόμενο από τα «σπλάχνα» της ΝΔ, με εμπειρία στα αυτοδιοικητικά.

Στο δήμο Έδεσσας, αδιαμφισβήτητη επιλογή για τη ΝΔ είναι ο δήμαρχος Δημήτρης Γιάννου, αν δεν επιλέξει να πολιτευτεί στην κεντρική πολιτική σκηνή. Αν συμβεί αυτό, τότε δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν διεκδικήσουν τον δήμο όπως π.χ. οι Δημήτρης Ταπαζίδης, Δημήτρης Γιώγας, Φίλιππος Γκιούρος, Αντώνης Ρυσάφης και Δημήτρης Φαρμούζης.

Ο δήμαρχος Αλμωπίας, Δημήτρης Μπίνος θα είναι ο «εκλεκτός» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις δημοτικές εκλογές στον εν λόγω δήμο. Δεν πρέπει να αγνοηθεί όμως το συνεχές ενδιαφέρον του «γαλάζιου» περιφερειακού συμβούλου και πρώην δημάρχου Αριδαίας, Πέτρου Ζέρζη, ο οποίος δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την επιστροφή στα -γνώριμα για τον ίδιο- καθήκοντα του δημάρχου. Επίσης νέο πρόσωπο που θέλει να διεκδικήσει τον Δήμο είναι και ο Χρήστος Μπάτσης. 

Τέλος, σε ότι αφορά στο δήμο Σκύδρας, από την πλευρά της ΝΔ συζητείται το όνομα του εκπαιδευτικού Κώστα Καρασαρλίδη να ηγηθεί ψηφοδελτίου από τον κεντροδεξιό χώρο, ενώ σε δεύτερο επίπεδο ακούγεται το όνομα του πρώην βουλευτή Δάνη Τζαμτζή. Να σημειωθεί ότι, στην τελική, δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη και να υποστηριχθεί (και) από τη ΝΔ η υποψηφιότητα της σημερινής δημάρχου.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. αν καρατζοβα επαληθευθεί αυτο που αναφερεις οτι πρόκειται να κατεβει υποψηφιος απο τα σπλαχνα της ν.δ και εμπειρος στα αυτοδιοικητικά, καλυτερα ο φιλος μου ο Γρηγόρης να βρει ευσχημο τροπο να αποχωρησει, ομως πιστευω το σπλαχνο αυτο δεν θα το πραξει, γιατι εχει αλλα στο μυαλο του σε ελεύθερη μεταφραση και αυτο το θελω .. κακεινο μη αφιεναι.οψομεθα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. καρατζοβα εδω εχεις κανει λαθος γιατι εισαι απο τα ποιο δυνατα site του νομου δεν εχεις πλυροφορηθη σωστα και οφηλεις να το διωρθοσεις επισημα ανακοινωσε ο γραμματεας της συντονιστικης επιτροπης τοπικης αυτοδοιοικησεις νικητας κακλαμανης και ειπαι οτι το κομμα δεν δινει χρισμα σε κανεναν υποψηφιο δημαρχο δεν θα υπαρξει χρισμα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑΜΚΟΣ, ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΜΠΙΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΞΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ
    Ο ΚΑΣΠΕΡΙΔΗΣ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΛΛΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΕ ΗΔΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 4:09 ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ. ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΕΛΛΑΣ & ΑΛΜΩΠΙΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠ........Η ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΣΟΥ "ΕΓΚΥΡΟ" ΡΕΠΟΡΤΑΖ ???

      Διαγραφή
  4. Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑς ΦΥΛΑΕΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΔΡΟΜΟ ΕΞΩ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι θέλει να πει ο ποιητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΚΑΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΡΟΦΟΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ , ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΑΣ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΣΤΑΜΚΟ.ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΕΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΘΟΔΩΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ
    Ο ΚΑΣΠΕΡΙΔΗΣ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΕΙ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΕ ΗΣΥΧΟΣ ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ "ΠΕΡΙΠΑΤΟ" ΚΑΙ ΘΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ "ΟΡΦΑΝΑ" ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΗ ΨΩΝΑΡΑΡΕΣ ; ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΗΔΗ...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.