Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκανε το «δυο στα δυο» ο ΦΟΑ, 61-71 τους Ίκαρους στα Γιαννιτσά


Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα του ΦΟΑ, που επικράτησε με 61-71 των Ίκαρων Γιαννιτσών, για την 2η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η ομάδα του Παναγιώτη Βάτση με πολύ καλή άμυνα στο πρώτο δεκάλεπτο υποχρέωσε τους γηπεδούχους να σκοράρουν μόλις 9 πόντους και να αποκτήσουν από την αρχή μια μικρή διαφορά ασφαλείας. Η αντίδραση της ομάδας του Σπόντη ήρθε στο δεύτερο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να μειώσουν τη διαφορά στην ελάχιστη τιμή της στη λήξη του ημιχρόνου (33-34).

Πιο αποφασισμένη η ομάδα του ΦΟΑ στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε αρχικά να έχει μια διαφορά ασφαλείας 9 πόντων στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου (45-54), την οποία διατήρησε μέχρι τέλους (61-71), φεύγοντας με το ροζ φύλλο από τα Γιαννιτσά.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης Τοπαλίδης (21π.) για την ομάδα του ΦΟΑ, ενώ από πλευράς Ικάρων ξεχώρισε ο Μπογδάνης (15π.).

Εξαιρετική ήταν η διαιτησία των Παπαγεωργίου και Εκίζογλου.

Την επόμενη αγωνιστική (13/10) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στην Αριδαία την ΑΓΕ Πιερίας, ενώ οι Ίκαροι Γιαννιτσών αγωνίζονται στο Αιγίνιο με τον τοπικό Αιγινιακό.

Τα δεκάλεπτα: 9-16, 33-34, 45-54, 61-71
Διαιτητές: Παπαγεωργίου - Εκίζογλου

ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σπόντης): Μαυρόπουλος 6(2), Βουζίνας 3(1), Πολυχρονίδης 2, Ελευθεριάδης 8, Βασιλειάδης 8, Μπογδάνης 15, Καρυπίδης 2, Χαραλαμπίδης 6, Υφαντίδης 11(2).

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Υποδηματόπουλος, Αμανίδης, Μπίνος, Τοπαλίδης 21, Περπερίδης 3(1), Μπεγλόπουλος 4, Παπαβραάμ 4, Αβραμίδης 6(2), Κληντσάρης 11, Στρέπκος 14, Αμπάρης 4, Τζάτζης 4(1).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Πολύ καλό υλικό και οι δύο ομάδες. Αργό και βαρύ μπάσκετ από τους γηπεδούχους. Δείχνουν ότι θέλουν πολύ δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.