Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ατρόμητοι - Αλέξανδρος Αξιούπολης 64-61


Νίκη για την ομάδα των ανδρών στο τοπικό ντέρμπι  για την δεύτερη  αγωνιστική  της Β Εκασκεμ στο κλειστό του Καμπάνη με αντίπαλο τον Αλέξανδρο Αξιούπολης. Με σκορ 64-61
Δεκάλεπτα 1:18-19 2:16-11 3:13-9 4:17-22

Σε ένα πολύ δυνατό  παιχνίδι η ομάδα μας παίζοντας μια εκπληκτική  άμυνα κατάφερε να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού και να διατηρεί μια διαφορά ασφαλείας 4 με 8 πόντους. Τρια  λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού η διάφορα έφτασε το +13,ένα αδιανόητο black out για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν αρκετό να καταστρέψει οτι έχτισε μέχρι εκείνη την χρονική στιγμή. Όμως εκεί μίλησε η  ψυχή ενός 15χρονου,το  σκορ ήταν 61-61 με 5 δεύτερα να απομένουν και με την ομάδα μας την κατοχή της μπάλας, ο μικρός σουτάρει μια τρίποντη βόμβα από 10 μέτρα και χαρίζει στην ομάδα μας μια δίκαιη νίκη.

Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής που στήριξε την προσπάθεια των παιδιών.

Ατρόμητοι (Λαδάς) :Δαγκλιαρης Σ,Βεττης Α,Αράπογλου Β,Ζαλτος Δ,Μανολουδης Γ,Σωτηροπουλος Θ,Κεσωφ Γ 2,Βλαχόπουλος Κ 3,Ναρλιδης Γ 3(1),Πανταζής Κ 10(1),Σεμπρος Κ 20(2),Δαγκλιαρης Α 26(4).
ΛΚ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.