Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Σύλληψη 67χρονου για λαθραία καπνικά προϊόντα (φωτο)


Συνελήφθη χθες (14 Οκτωβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Αλμωπίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, 67χρονος, διότι στην κατοχή του και στην οικία του διαπιστώθηκε να κατέχει συνολικά 390 πακέτα τσιγάρων και 72 συσκευασίες καπνού βάρους 3,6 κιλών, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και θα παραδοθούν στο αρμόδιο Τελωνείο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. μπράβο στα παιδιά της αστυνομίας όχι μόνο για αυτές τις επιτυχίες ,αλλά και για τον τρόπο ,και το επίπεδο που τα πετυχαίνουν. Η αστυνομία πλέον έχει καλύτερο επίπεδο ανθρώπων από παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο σε τι; Οτι πιάσαν έναν άνθρωπο ηλικιωμένο ο οποίος προσπαθούσε λογικά να βγάλει το ψωμί του ; Ας ασχοληθούν καλύτερα με τους ανθρώπους που πουλανε ναρκωτικά σε μικρα παιδια.λες και πιάσαν κανεναν εγκληματία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να του δώσουμε και κοινωνικό μέρισμα! Μετά μην κάνεις παράπονο γιατί σε κοπανάνε στους φόρους. Ο "ηλικιωμένος" να πηγαίνει στο χωράφι όπως πάει ο πατέρας μου που είναι 67 χρονών και πληρώνει φόρους. Στις λαμογιές πρώτοι είμαστε και στη δουλειά τελευταίοι. Τα παιδιά της αστυνομίας τη δουλειά τους κάνουν.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.