Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστροφή στις νίκες για τον ΦΟ Αριδαίας, 68-56 τον Ζαφειράκη Νάουσας


Ο ΦΟΑ  κατάφερε να επικρατήσει 68-56 του Ζαφειράκη Νάουσας στο ΔΑΚ Αριδαίας και να επιστρέψει στις νίκες στην 5η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.

Μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας από την Αλεξάνδρεια, αυτή τη φορά ο ΦΟΑ ήταν πιο… υποψιασμένος, παρά το μέτριο ξεκίνημα της αναμέτρησης που βρήκε τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλύτερα και να παίρνουν προβάδισμα στο δεκάλεπτο με 11-15.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο δεκάλεπτο τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και πήραν γρήγορα το προβάδισμα και τον έλεγχο του αγώνα, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 38-25.

Τα αίματα άναψαν στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου όταν ύστερα από αντιαθλητικό φάουλ παίκτη της Νάουσας οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με αποτέλεσμα να προκληθεί μια μικρή σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο, με τους διαιτητές να αναγκάζονται να αποβάλλουν από το παιχνίδι όσους ενεπλάκησαν. 

Το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά με τους γηπεδούχους, που παρότι έμειναν με 7 παίκτες, να μην έχουν κανένα πρόβλημα διατηρώντας σταθερά το προβάδισμα μέχρι το τέλος και να παίρνουν δίκαια το ροζ φύλλο με τελικό σκορ 68-56.

Κορυφαίος για τους νικητές σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο Τοπαλίδης (20π.) ενώ από πλευράς Ζαφειράκη ξεχώρισε ο Τούφας (11π./2τριπ.).

Παρά τις δυσκολίες της αναμέτρησης πολύ καλή ήταν η διαιτησία των Ταρενίδη Στ. και Τοπαλίδη.

Τη δική του άποψη για το παιχνίδι έδωσε ο παίκτης του ΦΟΑ Δημήτρης Τζάτσης αποκλειστικά στην ΗΕ karatzova.com:
"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς ολη η ομάδα ήθελε να αντιδράσει και να αφήσει πίσω της την άδικη ήττα και τα όσα έγιναν στην Αλεξάνδρεια. Παρότι μπήκαμε πολύ νωθρά στην αρχή σαφώς επηρεασμένοι από το προηγούμενο ματς καταφέραμε να αντιδράσουμε και παίζοντας καλή άμυνα σε όλο το ματς πήραμε το ροζ φύλλο και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα στην διακοπή για να κάνουμε μια καλή εμφάνιση στο Αιγίνιο. Θέλουμε όλοι ολόψυχα μας να αφιερώσουμε την νίκη αυτή στο Μάριο Σαμαρτζίδη και την κορούλα του που έφερε στον κόσμο και να ευχηθούμε τα καλύτερα."

Την επόμενη αγωνιστική (3/11) η ομάδα του ΦΟΑ έχει ρεπό, ενώ ο Ζαφειράκης Νάουσας υποδέχεται τoν Αιγινιακό.

Τα δεκάλεπτα: 11-15, 38-25, 54-43, 68-56
Διαιτητές: Ταρενίδης Στ. - Τοπαλίδης

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης 2, Τόπκας, Τοπαλίδης 20, Περπερίδης 1, Μπεγλόπουλος 4, Παπαβραάμ 10(2), Αβραμίδης, Κληντσάρης 2, Μακρόπουλος 13, Ζέρζης 2, Τζάτσης 14(2).

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Τούφας): Βάιγκαντ 2, Καπνάς 3(1), Μουρατίδης 3, Ζαχαριάδης 4, Βαδόλας, Τούπος 1, Τούφας 11(2), Σκουλαριώτης 10, Σιδηρόπουλος 8, Παυλίδης 2, Δίντσης 10(2), Νικολαϊδης 2.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Αυτη ηταν διαιτησια προς παραδειγμα για τους υπολοιπους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτην την φορά η διαιτησία σταθηκε στο ύψος της, και οχι οπως τις προαλλες στην Αλεξάνδρεια.
    Κριμα για την Αριδαία που επεσε στην παγιδα .
    Φυσικα ο έμπειρος ρεφ δεν χαριστηκε σε κανέναν .Παλι καλα δηλαδη που σφυριζε ο ταρενιδης γιατι ακομα ξυλο θα παιζανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτανει με τους ιδιους συγκεκριμενους παικτες της Νάουσας που προκαλουν διαρκως επεισόδια.
    Παλι καλα που οι διαιτητές γλυτωσαν την κατασταση απο τα χειρότερα.Τοσο ο Ταρενιδης οσο και ο νεαροτερος διαιτητης δειξανε απο το πρωτο λεπτο οτι δε θα χαριζοντουσαν σε κανεναν.Μακαρι να γίνεται το ιδιο σε ολα τα ντερμπι του πρωταθλήματος.
    Υ.Γ. Φυσικα καλο θα ηταν να λειπουν τα νευρα απο καθε παικτη, αδικαιολόγητες οι αντιδρασεις των παικτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.